Cine este câți ani are carismaticul Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha? Iată cine este frumoasa soție a celebrului Bülent Polat și ce fetiță superbă au împreună!

Author: Daniela Iliuta
Foto(6)

Bülent Polat este considerat unul dintre cei mai talentați și carismatici actori din Turcia, datorită numeroaselor roluri jucate magitral de-a lungul carierei sale.

Bülent Polat a făcut furori cu rolul Gaffur în serialul Mă numesc Zuleyha, care i-a adus cel mai mare succes de până acum în carieră lui. Spectaculos este faptul că celebrul Bülent Polat a luat contact cu fascinantă lume a actoriei încă de la vârstă șase ani. Deși era doar un copil, acesta a dovedit încă de pe atunci un talent nativ desăvârșit.

Cine este câți ani are carismaticul Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha

Bülent Polat s-a născut în anul 1979 la orașul Tunceli, într-o familie care i-a oferit o educație aleasă. În anul 1987 Bülent Polat s-a mutat împreună cu familia lui în Istanbul, acolo unde a studiat peste ani actoria, în cadrul Centrului de Artă "Mujdat Gezen", devenind un actor cu drepturi depline așa cum visase încă din copilărie, când avusese ocazia să ajungă pe platourile de filmare încă de la vârstă de șase ani, în distribuția câtorva seriale turcești.

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul Mă numesc Zuleyha! Detalii inedite despre îndrăgitii protagoniști! În ce alte producții renumite au mai jucat

În 1994 Bülent Polat a început să joace pe scenă Teatrul de Stat din Istanbul, acolo unde a interpretat multe roluri inedite, care i-au adus un prim pas către celebritate. În anul 2008 Bülent Polat a decis să își aprofundeze studiile și a ajuns să studieze actoria în cadrul Stella Adler Acting School din Los Angeles și după absolvire a revenit în Turcia în anul 2011, unde a reînceput să fie cooptat în seriale și filme de excepție, care i-au adus mari succese și l-au propulsat printre cei mai apreciați actori din tânăra generație.

În anul 2018 a acceptat să joace în serialul Mă numesc Zuleyha, în care a interpretat rolul Gaffur, în administrator viclean al unei moșii importante, dornic să câștige cât mai mulți bani prin scopuri mârșave.

Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha, pasiune nebănuită! Cu ce se ocupă celebrul actor Bülent Polat atunci când nu se află pe platourile de filmare! A ajuns la nivel de performanță in doar câțiva ani!

În anul 2014 Bülent Polat și-a întâlnit marea dragoste, Duygu Senoglu, o superbă profesoară, pe care după câteva luni a decis să o ceară în căsătorie. Fericitul eveniment a avut loc un an mai târziu, într-o locație de poveste, alături de rude, prieteni și colegi de breaslă.

Iar în anul 2016 a venit pe lume primul lor copil, o fetiță superbă, care poartă numele Doğa și este cea mai de preț comoară a familiei Polat.

Citeste si: Gaffur din serialul "Ma numesc Zuleyha", pasiune nebanuita! Iata cum a fost surprins carismaticul Bulent Polat, dincolo de platourile de filmare! A imprumutat din obiceiurile personajului Gaffur?

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies