Răsturnare spectaculoasă de situație în Casa iubirii! Nona îl va chema pe Patrick în camera roșie și îl va săruta pasional! „Îl vreau pe Patrick aici” Aflați cum va reacționa Ionuț, joi, 2 februarie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 01 feb 2023, 19:12
casa iubirii Foto(6)

Nona il vrea pe Patrick

Sursa: Captură KANAL D

Nona se va răzgândi și îl va chema pe Patrick în camera roșie! „Nu vreau să mă dau la o parte de la decizia pe care am luat-o de la bun început!” Cei doi se vor săruta pentru prima dată spre marea uluire a lui Ionuț!

Concurenții din Casa iubirii, sezonul 2 au parte în fiecare zi de noi momente de senzație și romantice, dar și de situații tensionate și emoționante, deoarece încep să se cunoască din ce în ce mai bine și chiar să se apropie unii de alții, după afinități. După ce în ediția de miercuri, Nona a lansat o lovitură neașteptată lui Patrick, anunțând că își dorește un date cu Ionuț, în ediția de joi, lucrurile se vor schimbă radical.

Răsturnare spectaculoasă de situație în Casa iubirii! Nona îl va chema pe Patrick în camera roșie și îl va sărută pasional! „Îl vreau pe Patrick aici”

În ediția de joi, 2 februarie, în Casa iubirii se vor derula momente pline de romantism și emoții puternice, iar protagoniștii vor fi Nona și Patrick. În ciuda faptului că în ediția precedentă Nona părea hotărâtă să îl dea uitării pe Patrick și își dorea să iasă la un date cu Ionuț, joi, lucrurile vor căpăta o întorsătură uluitoare deoarece concurență se va răzgândi.

Mai mult decât atât, Nona va decide să îl cheme în camera roșie pe Patrick, afirmând că are de gând să nu renunțe la decizia ei inițial de a-l cunoaște mai bine pe cel care i-a atras atenția din prima clipă.

În timp ce Ionuț îi va mărturisi lui Alexandru, între patru ochi, faptul că i-ar plăcea să o cunoască pe Nona deoarece este cea mai matură dintre toate fetele, concurenta îl va chema în camera roșie pe Patrick, dând tuturor de înțeles că a revenit la decizia ei inițială și că va renunța

la Ionuț.

Nona: Îl vreau pe Patrick aici! Pentru că nu vreau să mă dau la o parte de la decizia pe care am luat-o de la bun început!

Patrick: Tu crezi că o să vină cineva să îți dea date cu Ionuț?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Nona: Tot ce e posibil pentru că eu l-am cerut!

Citește și: Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

Întâlnirea din camera roșie se va încheia pentru Patrick și Nona, cu un sărut pasional, spre marea uluire a tuturor concurenților, care au privit imaginile incendiare.

Însă de departe cel mai afectat de întreagă situație va fi Ionuț, care nu se aștepta la un asemenea gest din partea Nonei. Pe de altă parte, însă, Andreea Mantea o anunță pe Nona că îi va acordă o cină, însă rămâne de văzut dacă băiatul care o va însoți va fi Patrick sau Ionuț!

Citește și: Jocul buclucaș al sărutului a iscat mari controverse în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat chiar sub privirile Biei, care nu se aștepta la asemenea gest din partea prietenei sale! „Acum mă scoate Bia pe geam!”

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!