Nicoleta de la Casa Iubirii, criticată dur de fani:“Multă lume mi-a sărit în cap că nu mă pricep, că Sorin face curățenie” Cum răspunde fost concurentă criticilor aduse de internauți| EXCLUSIV

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 03 feb 2023, 09:50

”Multă lume nu a înțeles asta și mi-a sărit în cap”

Sursa: Facebook Sorin Rus

După terminarea primului sezon al emisiunii ”Casa Iubirii”, Sorin și Nicoleta s-au mutat împreună, iar acum, la mai puțin de o lună de când au părăsit competiția, cei doi au vorbit deschis despre relația lor și cum se înțeleg în afara casei.

Nicoleta și Sorin, foștii concurenți de la ”Casa Iubirii”, sezonul 1, a vorbit deschis despre relația lor, la mai puțin de o lună de la Marea Finală. Cei doi s-au mutat împreună imediat după competiție. Pentru Nicoleta nu a fost deloc ușor să se acomodeze în noua locuință, mai ales că Sorin este genul de bărbat foarte atent la detalii, iar pentru blondină nu a fost deloc ușor să se obișnuiască cu tabieturile lui.

Nicoleta, acuzată că nu știe să facă curățenie

Nicoleta recunoaște că nu i-a fost deloc ușor să se acomodeze în noua locuință, după ce s-a mutat acasă la Sorin, ba mai mult, oamenii i-ar fi sărit în cap că nu se pricepe la treburile casnice, iar câștigătorul primului sezon ”Casa Iubirii” este nevoit să facă curățenie.

Citește și: EXCLUSIV! Sorin a dat cărțile pe față și a spus totul despre prietenia cu Flavius: ”Am înțeles că nu vrea să mai audă de mine” Ce l-a determinat pe Flavius să se îndepărteze de câștigătorul primului sezon Casa Iubirii

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

”Eu ador asta la el, că este atent și strânge după el, nu sunt nevoită să mă duc pe unde a umblat el să șterg, să aranjez, pentru că le face, fără să-i atrag atenția. Cred că lucrul ăsta o să mă ajute pe viitor maxim, pentru că nu am nevoie de cineva după care să strâng tot timpul.(...)

Nu a stors mașina de spălat bine și nu am observat prima dată și a ieșit el din cameră, era destul de târziu, și a călcat în puțină apă, era foarte puțin acolo pe jos, și el a zis că vrea să șteargă și eu să fac un TikTok, era totul funny. Multă lume nu a înțeles asta și mi-a sărit în cap, că ba nu fac bine, ba nu mă pricep, ba că el face curat”, a
dezvăluit Nicoleta, după ce fanii i-au sărit în cap că nu face o treabă bună, în cadrul emisiunii ”Culisele iubirii” de pe Wownews.

Luna Nouă iunie 2023: Zodiile care primesc o veste neașteptată de departe! Viața lor se schimbă complet

Un TikTok postat de cei doi a stârnit criticile din partea internauților, se pare că tânăra nu a observat că mașina de spălat nu a stors hainele și le-a pus la uscat, iar Sorin a observat că pe podea era apă, astfel s-a oferit să șteargă. Cei doi a dezvăluit că filmulețul a fost făcut de amuzament, însă oamenii i-au sărit în cap Nicoletei.

Citește și: Jocul buclucaș al sărutului a iscat mari controverse în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat chiar sub privirile Biei, care nu se aștepta la asemenea gest din partea prietenei sale! „Acum mă scoate Bia pe geam!”