Jocul buclucaș al sărutului a iscat mari controverse în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat chiar sub privirile Biei, care nu se aștepta la asemenea gest din partea prietenei sale! „Acum mă scoate Bia pe geam!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 31 ian 2023, 19:00
Foto(5)

Provocare de senzație în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat, în timp ce Bia a asistat aparent indiferentă la jocul buclucaș! „Eram curioasă dacă o să pupe orice fată pe care o are în față!”

Al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii continuă să surprindă telespectatorii cu noi momente de senzație și răsturnări spectaculoase de situație prin care trec noii concurenți, care au venit dornici să își caute jumătatea. În cea de-a doua Gală nu a fost niciun concurent eliminat, iar favoritul publicului a fost desemnat Patrick, spre marea uluire a tuturor. În ediția de marți, în Casa iubirii se vor iscă noi controverse, din cauza jocului buclucaș al

sărutului.

Jocul buclucaș al sărutului a iscat mari controverse în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat chiar sub privirea Biei

În ediția de marți a emisiunii Casa iubirii, Mihaela se va arăta dornică să participe și ea alături de Andrei la jocul sărutului, în ciuda privirile Biei, care aparent este indiferentă însă în sinea ei este contrariată de gestul la care a recurs cea care se

pretinde prietenă ei.

Citește și: Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce în ediția de luni, în Casa iubirii, Mihaela și Bia păreau să fi devenit cele mai bune prietene și au purtat o

conversație lungă în grădina, despre Patrick și despre schimbarea lui de comportament, în ediția de marți, 31 ianuarie, cele două concurente vor ajunge la un pas de a deveni cele mai mari rivale. Mihaela îi va propune lui Andrei să joace împreună controversatul joc în care au ocazia să se sărute, iar carismaticul tânăr va accepta, în ciuda privirilor contrariate ale Biei, care nu se aștepta că tocmai prietenă ei să recurgă la acel gest.

Întregul moment al jocului buclucaș a fost urmărit îndeaproape și de celelalte concurente, care și-au exprimat dezaprobarea față de gestul Mihaelei de a-l sărută pe Andrei, în condițiile în care aceasta pretinde de ceva vreme că este prietena Biei. Acestea au lansat comentarii răutăcioase la adresa Mihaelei, afirmând că atentează la băiatul pe care Bia a dat semne că îl place.

Citește și: Deea Maxer a luat ambii copii la ea acasă! Imagini emoționante, după divorț

Natalia: Andrei face cu toate fetele jocul asta?

Emma: Ce înseamnă prietenia! Și ele sunt prietene! Uite că i-a pus mâna pe picioare!

Bianca: Să nu spuneți că se potrivesc pentru că se supără!

Mihaela și Robert au avut prima escapadă romantică. Cum a decurs prima lor întâlnire în afara casei:”Aș merge oriunde cu tine”

Natalia: Uite ea mai vrea să mai încerce! Bia este acolo asista! Mihaela stă acolo! Îi place! Ia uite cum stă!

Citește și: Dragostea tronează în “Casa iubirii”! Kanal D, lider de piață, în întreaga țară și la orașe. Peste un milion de telespectatori, cu ochii pe Gala de aseară a reality-ului prezentat de Andreea Mantea

 


Cristina este devastată după ce l-a văzut pe Radu alături de Emma! „Mi-e greu! Foarte greu să-l văd așa cum e acum!” Marinel și Ionuț s-au oferit să îi șteargă lacrimile Cristinei! „Plângi după fraier, când prințul ei aici!”