Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

Author: Ana Filip
Actualizat: 30 ian 2023, 19:00
Foto(4)

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Concurenții din Casa iubirii în cel de-al doilea sezon au parte de noi provocări, dar și de momente tensionate iscate din diverse motive. În cea mai recentă Gala a emisiunii nu a existat nicio eliminare, iar favoritul publicului, băiatul care a primit cele mai multe voturi de susținere din partea telespectatorilor a fost Patrick, spre surprinderea tuturor. În ediția de astăzi, unele dintre fete și-au arătat antipatia față de Patrick, motivând faptul că tânărul

și-ar fi schimbat brusc atitudinea imediat ce a fost desemnat favoritul publicului și a intrat în posesia premiului de 5000 de lei.

Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gala! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat”

În prima ediție a săptămânii, Patrick a mers în casa fetelor, acolo unde a fost întâmpinat cu zâmbetul pe buze

doar de Nona, care a recunoscut în ultima vreme că îl admira foarte mult și că i-ar plăcea să îl cunoască mai bine. Însă de departe cea care și-a arată antipatia față de Patrick, în ciuda faptului că până nu demult își exprimase aprecierea față de el, a fost Mihaela.

Încă de la intrarea lui Patrick în casă lor, Mihaela și Bia s-au ridicat și au ieșit în grădina,

pentru a evita orice contact cu noul favorit al publicului. Cele două s-au retras în grădină, unde au vorbit despre schimbarea de atitudine arătată de Patrick, la scurt timp după ce a câștigat premiul săptămânal.

Mihaela: Hai să mergem în grădină, că nu vreau să îi ascult! Că și așa nici nu știe să salute! Putea să salute totuși, nu? Cei șapte ani de acasă!

Bia: Nu ne-a văzut!

Mihaela: Nu, lasă că acum e important că a câștigat cecul! Dar să știi că eu mă gândeam că el o să câștige! Mă bucur într-un fel că măcar nu a câștigat unul dintre concurenții vechi! Era culmea! Lasă să iasă unul nou în față!

Bia: Așa este!

Mihaela: O să mergem și noi acolo să nu spună că fugim de el! Dar pur și simplu nu am vrut să văd fetele băieților!

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

Mai mult decât atât, Mihaela i-a mărturisit Biei cu ochii în lacrimi, faptul că nu și-ar fi dorit să plece în Gala, deoarece nu a venit doar pentru o săptămâna și a venit dornică să își caute jumătatea. Concurenta și-a arătat de asemenea indignarea față de toți băieții pentru că aproape toți au dezamăgit-o din cauza comportamentului lor.

Pe de altă parte, Nona a fost cea care i-a vorbit cel mai tandru lui Patrick și i-a mărturisit faptul că a empatizat cu el în clipa în care a fost desemnat favoritul săptămânii și a intrat în posesia premiului.

„Senzația când ai primit cecul, îți jur, parcă l-am primit eu! Nu pot redă!”, a spus Nona.

Horoscopul dragostei în aprilie 2023: Zodia care va fi cerută în căsătorie în perioada Paștelui

Citește și: Dragostea tronează în “Casa iubirii”! Kanal D, lider de piață, în întreaga țară și la orașe. Peste un milion de telespectatori, cu ochii pe Gala de aseară a reality-ului prezentat de Andreea Mantea

Citește și: Cine este primul favorit al publicului din sezonul doi al emisiunii „Casa Iubirii”. Concurentul a primit râvnitul premiu de 5.000 de lei

 


Episodul 79 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni, 27 martie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.