Cine este primul favorit al publicului din sezonul doi al emisiunii „Casa Iubirii”. Concurentul a primit râvnitul premiu de 5.000 de lei

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 ian 2023, 20:06

După două săptămâni de vot, în care telespectatorii au avut timp să cunoască mai bine toți concurenții, l-au ales pe cel favorit

Sursa: Captură video

Andreea Mantea a anunțat numele concurentului care a primit premiul de 5.000 de lei, fiind desemnat primul favorit al publicului din sezonul doi al emisiunii „Casa Iubirii”.

Andreea Mantea a anunțat primul favorit al publicului din acest sezon al emisiunii „Casa Iubirii”.

Emoțiile au fost la cote ridicate, deoarece toată lumea își dorește să câștige cei 5.000 de lei.

Patrick este favoritul publicului

După două săptămâni de vot, în care telespectatorii au avut timp să cunoască mai bine toți concurenții, l-au ales pe cel favorit.

„Stop vot! Vom număra voturile dânșilor și voi premia cel mai votat concurent din aceste două săptămâni.

De săptămâna viitoare, vom merge din săptămână în săptămână.

I-am lăsat să vă cunoască un pic mai mult, un pic mai bine, să aveți absolut toți timp să fiți pe TV, indiferent de cât vorbiți, nu vorbiți, oftați, nu oftați, vă certați, nu vă certați, vă alintați și faceți ce vreți, cântați”, a spus Andreea Mantea.

Citește și: Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Prezentatoarea „Casa Iubirii” le cere părere concurenților, dacă preferatul publicului va fi din rândul fetelor sau din rândul băieților, dar părerile sunt împărțite.

„Dragi concurenți, iată că, după două săptămâni în care telespectatorii v-au cunoscut suficient de bine cât să decidă cine este cel care merită premiul de favorit, în valoare de 5.000 de lei, a venit și momentul în care să aflăm cine este!

Pentru prima dată în sezonul doi, aici, în Casa Iubirii, aflăm favoritul telespectatorilor. Acesta este Patrick. Felicitări!”.

Citește și: Toți au felicitat-o pe Theo Rose! Se întâmplă cu două luni înainte să nască

„Sunt foarte entuziasmat, pentru că am fost votat, nu mă așteptam, sincer, în urma gafelor pe care le-am făcut și, pe de altă parte, țin să le mulțumesc tuturor și primit că mă voi schimba în bine, mai în bine decât am fost până acum”, a spus Patrick.

Citește și: „Nu aș vrea să fiu cu un lăutar”. Natalia îi dă lumea peste cap lui Marinel. Concurenta îi explică de ce nu ar putea să aibă o relație cu el

Fiecare concurent a primit un număr mare de voturi

„Ați fost foarte votați cu toții, voturile au fost extrem de strânse. Iată că Patrick va întrecut!”, a continuat Andreea.

„Am emoții, nu mă așteptam, chiar sunt șocat, că e o decizie a sute de mii de oameni, nu este doar a unora, e un lucru mare pentru mine”, a continuat acesta.

Andreea Mantea specifică faptul că nu banii sunt importanți, ci sutele de mii de telespectatori pe care Patrick îi are de partea sa.

Horoscop chinezesc weekend 25-26 martie 2023: Zodiile care-și împlinesc o mare dorință. Au astrele de partea lor la final de săptămână

Să știi că ai în spate atâția oameni care să te susțină.... Acolo sunt 5.000 de lei, poți să-i păstrezi, poți să îi strângi, poți să îi cheltui, poți să faci ce vrei cu ei, dar susținerea, ideea în sine, favoritul telespectatorilor...

Felicitări, Patrick, vă țin pumnii tuturor, Doamne, ajută!”, a mai spus Andreea Mantea, adăugând că următoarea gală va aduce o eliminare.

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.