Au avut loc primele săruturi în „Casa Iubirii”. Contextul în care acestea au avut loc a stârnit hohote de râs printre participanți

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 28 ian 2023, 20:33

Nu au prins foaia, dar Patrick profită de situație și o pupă pe obraz pe Nona

Sursa: Captură video

Andreea Mantea a știut ce trebuie să facă pentru a mai schimba atmosfera din „Casa Iubirii” și pentru a-i face pe concurenți să se apropie și mai mult, motiv pentru care au și avut loc primele săruturi.

Andreea Mantea propune un joc în „Casa Iubirii” și alege doi voluntari pe care, cu siguranță, nu i-a ales la întâmplare: Nona și Patrick.

Jocul cu foaia a adus o mulțime de săruturi în „Casa Iubirii”

Cei doi se așază, dar scaunele erau cam depărtate, așa că Andreea Mantea le cere să se apropie. Patrick știe foarte bine despre ce este jocul, dar pare mai interesat de Nona, așa că întreabă: „Dar nu pot direct să o pup și să nu mai jucăm?”.

„În momentul în care o să zic 3, 2, 1 și, o să dau drumul acestei foi, evident”, spune Andreea Mantea. Patrick, imediat, arată că este gata să o sărute pe Nona.

Nu au prins foaia, dar Patrick profită de situație și o pupă pe obraz pe Nona, după care, întreabă dacă vor încerca să mai prindă foaia încă o dată. A doua oară a fost cu noroc pentru Patrick, deoarece a reușit să o sărute.

Citește și: „Nu aș vrea să fiu cu un lăutar”. Natalia îi dă lumea peste cap lui Marinel. Concurenta îi explică de ce nu ar putea să aibă o relație cu el

A încercat și a treia oară, dar, da data aceasta, a trebuit să se mulțumească doar cu un pupic pe obraz. A patra oară, însă, au prins foaia, dar, când Andreea Mantea se pregătea să lase foaia a cincea oară, Patrick a sărutat-o pe Nona.

Al doilea cuplu care a participat la joc a fost format din Natalia și Marinel. Cei doi au reușit să prindă foaia din prima încercare, dar, a doua oară, s-au sărutat, la fel și a treia oară.

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

Ionuț nu a participat cu inima deschisă la joc

După ei, pe cele două scaune au urmat Ema și Ionuț, însă Ionuț nu pare prea confortabil, deoarece îi trezește amintiri. Andreea Mantea îl sfătuiește că trebuie să o uite pe Larisa și să se concentreze pe o nouă fată: „Ea este acum în altă parte, poate cu altcineva. Poate chiar în brațele acelui...”.

Ema și Ionuț au reușit să prindă foaia din a treia încercare. Când a venit rândul lui Ionuț și al Cristinei, din trei încercări, doar prima și-a atins scopul, ultimele două aducând două săruturi.

Nici Bianca și Alex nu au prins foaia din prima, ci din a treia încercare, dar s-au sărutat. Atunci când a venit rândul Mihaelei și al lui Robert, cei doi nu prea au reușit să prindă foaia.

Citește și: Alexandru, noul concurent din Casa iubirii, a izbucnit în lacrimi! Iată ce mărturisiri tulburătoare a făcut carismaticul tânăr despre povestea lui de dragoste care i-a devastat sufletul recent! „Era extrem de geloasă! Ne-am certat foarte urât!”

Luna Nouă iunie 2023: Zodiile care primesc o veste neașteptată de departe! Viața lor se schimbă complet

În schimb, Bia și Andrei au prins foaia din prima, la fel și a doua oară, dar, când au ratat foaia a treia oară, Andrei a profitat de situație și a sărutat-o pe Bia.