Noii concurenți din Casa iubirii trec la atac! Patrick apreciază enorm sinceritatea Cristinei, însă afirmațiile lui vor declanșa un val de reacții în rândul fetelor! „Ne-a jignit pe toate” Aflați totul, marți, 17 ianuarie, de la 10:00 și 16:30!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 16 ian 2023, 19:00
video Foto(5)

Fetele vor merge rând pe rând în casa băieților pentru a face cunoștință! Noii concurenți nu stau prea mult pe gânduri și vor trece deja la atac!

Primul sezon al emisiunii Casa iubirii a ajuns ieri la final. În cadrul unei ultimei Gale, cei șase concurenți finaliști, dar și ceilalți care le-au rămas alături pentru a-i susține în Marea Finală, au avut parte de mari emoții și de trăiri intense. În cele din urmă publicul și-a ales cei doi câștigători ai sezonului. Astfel, din tabăra fetelor, cea care și-a adjudecat premiul de 75000 a fost Larisa, iar din tabăra băieților, cel care a câștigat a fost Sorin.

Aceștia s-au bucurat enorm pentru reușită lor și au mărturisit că au trecut prin experiență vieții lor. Pe de o parte, Sorin a declarat că se simte extrem de fericit pentru faptul că și-a întâlnit jumătatea mult visată, pe Nicoleta, iar pe de altă parte, Larisa a spus că regretă eșecul relației sale cu Ionuț, însă este și fericită că au rămas buni prieteni.

Noii concurenți din Casa iubirii trec la atac și se iscă primele controverse

Astăzi, Andreea Mantea a dat startul celui de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii și a prezentat rând pe rând pe cei zece noi concurenți care au venit să își caute perechea, cinci fete și cinci băieți, cărora li s-au alăturat și patru concurenți, Bianca, Natalia, Radu și Ionuț din primul sezon care și-au exprimat dorința de a rămâne și în sezonul al doilea.

În prima ediție din al doilea sezon, emoțiile au fost copleșitoare pentru noii concurenți care au pășit în platou pentru a-și caută jumătate. În casă fetelor au intrat Nona, Bia, Mihaela, Cristina, Emma, iar în casă băieților au venit: Robert, Marinel, Andrei, Alexandru, Patrick. Au avut loc și primele interacțiuni între ei, astfel încât telespectatorii au reușit deja să își facă o primă impresie despre aceștia.

În ediția de marți a emisiunii Casa iubirii, sezon 2, fetele vor merge rând pe rând în casă băieților, pentru a află cât mai multe detalii despre fiecare în parte. Una dintre noile fete care va face furori în rândul băieților va fi Mihaela, care le va mărturisi acestora că este dispusă să acorde mereu a două șansă bărbatului pe care îl va alege să îi fie partener în cadrul show-ului.

Iar Ionuț, care a remarcat frumusețea tinerei a îndrăznit să o întrebe dacă are un anume tipar de bărbat.

Pe de altă parte, Bianca, tânăra care și-a dorit să rămână și în sezonul al doilea al emisiunii Casa iubirii pentru a-și caută în continuare jumătatea, renunțând definitiv la Alin, cel pe care îl întâlnise în primul sezon, v-a atrage și ea la rândul ei atenția noilor băieți și v-a merge în casă acestora cu zâmbetul buze și dornică să afle cât mai multe detalii despre ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși are deja experiență căpătată în primul sezon, Radu va fi copleșit de mari emoții în cea de-a două ediție a celui de-al doilea sezon Casa iubirii, mai ales în clipă în care va pași în casă băieților, Cristina, o tânără sfioasă, care s-a remarcat prin sinceritate încă de cum a început să interacționeze cu toate colegele sale.

Întrebată dacă îl place pe Radu, tânăra nu a vrut să dezvăluie încă nimic din ceea ce simte și a preferat să nu se pronunțe încă. În cele din urmă, cel care o va invită pe Cristina la dans va fi Patrick, un tânăr la fel de carismatic, precum Radu, însă mult mai îndrăzneț. Tânărul îi va mărturisi sfioasei concurente că o admira deja pentru sinceritatea dovedită, moment în care toate celelalte fete se vor revoltă teribil, deoarece se vor simți jignite de Patrick. Aflați ce reacții se vor stârni în Casa iubirii, în cea de-a două ediție a noului sezon, marți, 17 ianuarie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Citește și: Ei sunt concurenții celui de-al doilea sezon “Casa iubirii”! 14 concurenți, 7 fete și 7 băieți, determinați să își găsească sufletul pereche în reality show-ul difuzat la Kanal D!

Citește și: Cine este Cristina, noua concurentă de la “Casa Iubirii” sezonul doi. De ce nu a găsit până acum niciun băiat care să o aprecieze

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!