Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 27 ian 2023, 16:52

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii continuă cu noi provocări dar și cu momente mai dificile pentru concurenții veniți în cadrul show-ului pentru a-și caută jumătatea. Încă din primele zile unii dintre concurenți și-au exprimat admirația pentru cei care le-au stârnit deja curiozitatea și interesul. Rămâne însă de văzut cine va reuși să formeze și primul cuplu din emisiune. Cei mai îndrăzneți și pragmatici au fost Cristina și Radu, încă din prima

săptămâna a noului sezon, când au avut deja prima întâlnire în camera roșie, dar și o prima cină romantică, prin intermediul cărora au început să se cunoască din ce în ce mai mult. În ediția de astăzi, au apărut însă și primele tensiuni între cei doi frumoși tineri, iar idila lor proaspăt înfiripată a fost pusă la grea încercare.

Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a deranjat-o pe tânăra concurentă 

Astăzi, în Casa iubirii, fetele au avut ocazia să îi cheme pe băieții care le-au stârnit admirația și interesul în camera roșie pentru a discuta între patru ochi și pentru a încerca să se cunoască mai bine. Natalia a preferat să îl cheme în camera roșie pe Marinel, pentru a se convinge dacă i s-ar potrivi sau nu felul lui de a fi, iar Emma l-a invitat pe Andrei și spre uluirea

tuturor aceștia s-au îmbrățișat cu tandrețe și au purtat o conversație frumoasă împreună, în ciuda faptului că tânărul își exprimase deja admirația pentru Bianca.

Citește și: Radu și-a luat inima-n dinți și a recurs la un gest uluitor în Casa iubirii, sezonul 2! Tânărul a sărutat-o pasional pe Cristina! Iată cum a reacționat concurenta! „Doamne, cum îmi bate inima!”

Pe de altă parte, Cristina s-a arătat foarte supărată pe Radu. Contrariat și bulversat de atitudinea distanță afișată de Cristina, concurentul a întrebat-o la un moment dat ce i s-a întâmplat și ce anume a deranjat-o atât de mult încât pare foarte supărată. În cele din urmă, Cristina a recunoscut că a deranjat-o faptul că Radu a spus atât în ediția de miercuri cât și în ediția de astăzi că nu vrea să meargă în camera roșie și totodată tânăra a mărturisit că a mai deranjat-o și gestul făcut de Radu zilele trecută.

Radu: Cristina, de ce ești deranjată? Ce s-a întâmplat?

Cristina: Am fost deranjată de faptul că și astăzi ai spus că... ai glumit că nu vrei în camera roșie și ieri! Adică dacă făceai o dată înțelegeam!

Radu: Cristina, serios! Sincer, eu doar te tachinez pentru că vreau să văd ce reacție ai tu și cam atât! Nu e că și cum eu nu vreau! Că eu vreau! Toată ziua am vrut ieri, nu e că și cum nu vreau! Vreau! Doar te tachinez, atâta tot!

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Andreea Mantea: Vezi că are o sacoșică unde le strânge pe toate supărările!

Cristina: Și m-a mai deranjat în camera roșie un gest! Pe care l-ai făcut! Ai făcut așa cu palma! Bine, ai glumit, știu!

Radu: Am făcut așa, doamna Andreea!

Cristina: Îți spun doar!

Radu: M-am jucat cu ea și am încercat să o alint! Nu e că și cum... am făcut fix așa, drăguț! Îmi cer scuze, Cristina, dacă te-a deranjat gestul meu!

Horoscopul dragostei în aprilie 2023: Zodia care va fi cerută în căsătorie în perioada Paștelui

In cele din urma, cei doi concurenți care si-au dezvăluit admirația reciproc încă de la debutul noului sezon, Cristina si Radu, au ajuns la pace si au reușit sa își lămurească neînțelegerile apărute. Mai mult decât atât, cei doi tineri au decis sa meargă mai departe cu perioada lor de cunoaștere. 

Citește și: Robert este mai curios ca oricând de alegerile Biancăi: ”De ce ceri exclusivitate și nu o dăruiești” Bianca izbucnește în lacrimi: „Mă enervează omul ăsta, nu mai pot”

 


Raed Arafat a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns acuzațiilor primite în legătură cu tragedia de la Colectiv, demontând informațiile care au circulat și spunând, clar și răspicat, că nu este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat.