„Ești cu totul închis la minte!”. Bianca bufnește în plâns din cauza lui Robert. Patrick îi face mărturisiri Nonei: „Simt că pierd teren”. Nu ratați o nouă ediție „Casa iubirii” mâine, 25 ianuarie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 24 ian 2023, 19:19

Bianca bufnește în plâns din cauza lui Robert

Sursa: Captură KANAL D

Mâine, într-o nouă ediție a emisiunii „Casa iubirii”, Bianca răbufnește din cauza lui Robert. Alexandru își încearcă norocul cu ea, iar Patrick și Nona au o discuție serioasă.

Mâine, într-un nou episod al emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv pe Kanal D, tensiunea crește între anumiți concurenți.

Bianca bufnește în plâns din cauza lui Robert

Robert reușește să o facă pe Bianca să plângă, asta după ce o acuză că le-a spus fetelor să îl voteze, deși știa că aceasta are sentimente pentru el. 

„Nu vreau să intru în polemică cu tine, serios!”, afirmă Bianca.

Citește și: „Nu aș vrea să fiu cu un lăutar”. Natalia îi dă lumea peste cap lui Marinel. Concurenta îi explică de ce nu ar putea să aibă o relație cu el

„Nu, dar nu este polemică, doar îți spun că nu vreau să deranjez pe nimeni, și mai puțin pe tine, n-am venit aici să deranjez, să fac pe nimeni să plângă, mă simt foarte rău! Dar în momentul când tu ai văzut că m-am stopat, ai început să mă ataci”, răspunde Robert.

„Pentru că mie, omule, îmi place de tine, nu lui, eu deschideam discuția despre tine dar ești cu totul închis la minte, nu înțeleg!”, răbufnește Bianca, cu lacrimi în ochi.

„Tu le-ai zis la fete să mă voteze, să fiu eliminat, asta am înțeles”, a afirmat Robert.

„E invers, toate fetele mi-au zis pe tine și eu ziceam nu!”, i-a răspuns Bianca, lămurindu-l de realitatea situației.

Pe de altă parte, un alt concurent, și anume Alexandru, este decis să-și încerce norocul cu Bianca. Ajunși în camera roșie, Alex se asigură că are cale liberă întrebând-o pe Bianca dacă are rost să se implice într-o cunoaștere cu ea.

Citește și: Duminică seară, “Casa iubirii” a plasat Kanal D primul loc în audiențe, pe targetul Național și pe cel All Urban

„Ești o fată dulce”, a complimentat-o Alexandru pe Bianca.

„Da, m-ai chemat să plâng aici”, spune Bianca, zâmbind cu ochii înlăcrimați. 

„Dar nu vreau să te fac să plângi, îmi pare rău. Dimpotrivă!”, spune Alexandru. „Are rost să încerc ceva cu tine sau nu?”, continuă acesta.

Bianca îi dă cale liberă la încercare și îi spune că „are” rost să încerce ceva.

Patrick îi face mărturisiri Nonei: „Simt că pierd teren”

Horoscop chinezesc vineri, 27 ianuarie 2023: Zodiile ale căror eforturi vor fi răsplătite. Se bucură de progres în Anul Iepurelui de Apă

Aflați în camera roșie, Patrick îi mărturisește Nonei că a experimentat niște sentimente la care nu s-ar fi așteptat. După ce a discutat cu ea despre cum stau lucrurile cu Alex, acesta a simțit că pierde teren și a fost deranjat.

„Nu mă așteptam, dar astăzi când te-am întrebat eu cu Alex... parcă mă deranja puțin. Cum simt că pierd teren, între ghilimele, nu știu dacă asta faci intenționat sau nu, parcă mă deranjează chestia asta”, a declarat Patrick, în fața Nonei.

Nu ratați un nou episod din „Casa iubirii” mâine, 25 ianuarie 2023, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D!

 


Cookies