Duminică seară, “Casa iubirii” a plasat Kanal D primul loc în audiențe, pe targetul Național și pe cel All Urban

Author: Madalina Maftei

Peste un milion de fani au stat cu ochii pe concurenții celui de-al doilea sezon al îndrăgitului reality show.

Gala de ieri a reality-ului “Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, pe două categorii de public monitorizate, în prima parte a difuzării emisiunii. Conform datelor furnizate de Kantar Media, emisiunea a fost lider de piață, atât la nivelul întregii țări, cât și în rândul populației de la orașe.

Ieri, în intervalul orar 16:00 – 18:00, Kanal D a înregistrat 4.4

puncte de rating și 13% cota de piață, pe targetul Național, și 3.4 puncte de rating și 11% cota de piață, pe targetul All Urban.

O medie de 773.000 de fani ai emisiunii din întreaga țară au urmărit, în fiecare minut al difuzării, emisiunea “Casa iubirii”, minutul de aur, atins la 17:58, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, peste un milion (1.071.000) de telespectatori.

Citește și: Încă un cuplu e pe cale să se formeze în Casa iubirii, sezonul 2! Marinel, gest romantic față de Mihaela! Aflați cum vor reacționa Bia și Natalia și ce se va întâmpla în prima Gală, duminică, 22 ianuarie, de la 16:00 și 19:00!

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Calendar ortodox 31 ianuarie 2023: Sfinți tămăduitori, sărbătoare mare azi! Rugăciunea care vindecă boala și alungă durerea

 Reality show-ul "Casa iubirii", prezentat de Andreea Mantea, poate fi urmărit de luni până vineri de la 10:00 şi 16:30, şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi 19:00, la Kanal D. 

Citește și: Primul conflict aprig în Casa iubirii, sezonul 2! Ionuț și Robert își vor spune replici dure! „Vorbești mult, prost și fără rost!” Mihaela va izbucni din nou în lacrimi! Aflați ce se va întâmpla, luni, 23 ianuarie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies