Robert este mai curios ca oricând de alegerile Biancăi: ”De ce ceri exclusivitate și nu o dăruiești” Bianca izbucnește în lacrimi: „Mă enervează omul ăsta, nu mai pot”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 ian 2023, 15:43

”De ce ceri exclusivitate și nu o dăruiești?”

Sursa: Captură KANAL D

Bianca le-a propus băieților să le pună câte o întrebare fetelor, iar acestea sunt obligate să răspundă sincer.

Robert a prins momentul să dea cărțile pe față și să afle de la Bianca de ce cere exclusivitate, referindu-se la faptul că tânăra vrea un băiat diferit față de cei pe care i-a cunoscut până acum în competiție, însă ceea ce îl macină pe concurent este că ea nu oferă ceea ce cere.

Robert: ”De ce ceri exclusivitate și nu o dăruiești?”  

Robert are o curiozitate față de Bianca, nu înțelege de ce cere mereu exclusivitate, dar ea nu o dăruiește. Acesta se gândește constant la asta, mai ales după ce Ionuț a dezvăluit că Bianca nu este gelul lui de fată.

Robert: De ce ceri exclusivitate și nu o dăruiești?

Bianca: Eu o dau mereu.

Robert: Nu cred că ai dat-o și când ați ales baloanele pe cine să desenezi, nu te decideai.

M-ai alege pe mine la cină doar pentru simplul fapt că eu te-am ales? Ți-ar plăcea să mă cunoști?

Citește și: „Ești cu totul închis la minte!”. Bianca bufnește în plâns din cauza lui Robert. Patrick îi face mărturisiri Nonei: „Simt că pierd teren”. Nu ratați o nouă ediție „Casa iubirii” mâine, 25 ianuarie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Bianca: Robert, cu baloanele era un joc. Mie mi se pare că am fost destul de clară cu tine, am spus că te simpatizez, că îmi place de tine.

Robert: Acum mă urăști. De ce, nu înțeleg? 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Bianca: Cine ți-a spus asta?

Robert: Asta simt eu.

Bianca nu poate înțelege de ce Robert a ajuns la această concluzie și îi spune că îi va părerea rău de aceste vorbe când va vedea emisiunea.

Citește și: Ionuț, deznodământ pentru Robert, după ce i s-au aprins călcâiele după Bianca: ”Nu ești genul ei de bărbat” Îi va da sau nu concurenta o șansă?

Calendar Ortodox 3 februarie 2023: Sărbătoare mare! Azi e ziua tuturor românilor care poartă acest nume sfânt

Acesta este de părere că șatena este foarte grăbită să-și facă o relație, în timp ce el vrea să facă pași mici. 

Bianca izbucnește în lacrimi din cauza lui Robert, după ce i-a spus că nu-i poate oferi exclusivitate totală și că pune prea multă presiune pe el.

„Mă enervează omul ăsta, nu mai pot”.

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies