Ionuț, deznodământ pentru Robert, după ce i s-au aprins călcâiele după Bianca: ”Nu ești genul ei de bărbat” Îi va da sau nu concurenta o șansă?

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 24 ian 2023, 19:06

„Nu o să fii niciodată cu Bianca”

Sursa: Captură KANAL D

Ionuț i-a dat deja un pronostic lui Robert, precizând că Bianca nu va fi niciodată cu el, pentru că nu este genul ei de bărbat.

Așa cum obișnuiește să facă de fiecare dată, Ionuț dă cărțile pe față. După decizia de a participa și în sezonul doi al emisiunii ”Casa Iubirii”, decizie care a șocat pe toată lumea, fanii cuplului Larisa-Ionuț sperau să-și mai dea o șansă, însă, după cum s-a putut observat, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Ionuț este veteran în casă, astfel are curajul să spună exact ce simte și ce crede.

Acesta i-a dezvăluit lui Robert că Bianca nu va fi niciodată cu el, căci nu este genul ei de bărbat.

Ionuț este convins că Bianca nu va fi niciodată cu un bărbat ca Robert 

Băieții dezbat un subiect cel îl are în centru pe Robert. Se pare că noul concurent s-a aprins după Bianca, veterana acestei emisiuni. După ce s-a despărțit de Alin, se pare că Bianca își dorește ca următorul bărbat din viața ei să fie mai presus față de restul băieților pe care i-a cunoscut până acum.

Ionuț i-a tăiat din start ”craca de sub picioare” lui Robert spunându-i că Bianca nu va fi niciodată cu el, căci aceasta are alte gusturi, iar el nu se încadrează în caracteristicile pe care aceasta le-a menționat la începutul emisiunii.

Citește și: „Nu aș vrea să fiu cu un lăutar”. Natalia îi dă lumea peste cap lui Marinel. Concurenta îi explică de ce nu ar putea să aibă o relație cu el

Ionuț: Vrei să-ți zic ce? Ce cred eu. 

Robert: Ia zi.

Ionuț: Nu o să fii niciodată cu Bianca.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Robert: Cu cine?

Ionuț: Tu cu Bianca.

Robert: Pentru că nu mă potrivesc la caracter?

Ionuț:Nu ești genul ei de bărbat.

Citește și: „Te dau afară!”. Ionuț, amenințări dure la adresa lui Robert: „Ai 32 de ani de frustrare”. Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii” mâine, 24 ianuarie, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D

Robert susține că îi oferă șanse infinite Biancăi și nu s-a pus problema de așa ceva. Acesta se simte neînțeles. Ionuț este de părere că Robert ia lucrurile mult prea în serios.

Calendar Ortodox 3 februarie 2023: Sărbătoare mare! Azi e ziua tuturor românilor care poartă acest nume sfânt

În tot acest timp în care băieții au o discuție aprinsă cu Robert, Bianca este prinsă într-o discuție cu Alexandru.

Rămâne de văzut dacă Bianca îi va da o șansă lui Robert sau își va îndrepta atenția către un alt băiat.

 


Cookies