Este rândul fetelor să aleagă pe cine vor chema în camera roșie! Lucrurile încep să se concretizeze între concurenți. Aflați totul mâine, 26 ianuarie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 25 ian 2023, 19:00

Lucrurile încep să se concretizeze între concurenți

Sursa: Captură KANAL D

Mâine, 26 ianuarie 2023, este rândul fetelor să aleagă pe cine vor chema în camera roșie la „Casa iubirii”!

Mâine, într-un nou episod al emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, fetele vor alege ce băieți vor chema în camera roșie.

Pentru unii dintre ei lucrurile sunt deja clare, iar alții sunt luați prin surprindere.

Fetele vor alege pe cine să cheme în camera roșie mâine

Mâine, Andreea Mantea îi anunță pe concurenți că este rândul fetelor să-i cheme pe băieți în camera roșie.

„Nici nu vreau (n.r.: să fie chemat în camera roșie)”, spune Radu.

Citește și: „Nu aș vrea să fiu cu un lăutar”. Natalia îi dă lumea peste cap lui Marinel. Concurenta îi explică de ce nu ar putea să aibă o relație cu el

„Bine! Tu ai zis-o”, îi spune Cristina lui Radu, auzind afirmația acestuia.

Natalia îl cheamă în camera roșie pe Marinel cu speranța că, de data acesta, vor avea o discuție care să schimbe lucrurile în bine între ei. 

Citește și: Alexandru, noul concurent din Casa iubirii, a izbucnit în lacrimi! Iată ce mărturisiri tulburătoare a făcut carismaticul tânăr despre povestea lui de dragoste care i-a devastat sufletul recent! „Era extrem de geloasă! Ne-am certat foarte urât!”

„Sper să fie mai ok, să avem de discutat ceva. Sper să se schimbe ceva, dacă nu... nu-i de bine”, a spus Natalia, înainte ca Marinel să apară în camera roșie. 

„Îmi trebuie timp ca să mă duc spre cineva”, îi mărturisește Marinel Nataliei.

„Am nevoie de timp să simt ceva mai mult pentru tine, sau de la tine pentru mine”, îi spune Natalia lui Marinel, explicându-i că are nevoie de timp și de gesturi din partea lui pentru a se deschide față de el. 

Sunt și concurenți care nu se așteptau să fie chemați de anumite persoane în camera roșie. Andrei a fost chemat de Emma, lucru care l-a uimit și l-a bucurat, în același timp. 

Cristina este supărată pe Radu

Se pare că între Radu și Cristina lucrurile sunt puțin tensionate. Radu o întreabă dacă este supărată, iar Cristina răspunde afirmativ.

Calendar Ortodox 24 ianuarie 2023: Ce sărbătoare este marți? Rugăciune pentru sănătate și fericire în familie

„Cristina, de ce ești deranjată, ce s-a întâmplat?”, a întrebat Radu.

Aflați ce răspuns îi va da Cristina lui Radu și ce discuții vor purta băieții cu fetele care i-au chemat în camera roșie mâine, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, doar la Kanal D! 

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies