Bia, reproșuri aprige la adresa lui Andrei! Tânărul va da de bucluc după întâlnirea cu Emma din camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Aflați ce se va întâmpla între Bia și Andrei, vineri, 27 ianuarie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 27 ian 2023, 16:52

Andrei, pus la zid de Bia

Sursa: Captură KANAL D

Bia, supărată foc pe Andrei! Întâlnirea lui cu Emma in camera roșie, a stârnit gelozia frumoasei Bia, care a răbufnit! Tânăra s-a arătat deranjată de atitudinea lui Andrei! „Tu crezi că eu vreau ceva serios cu tine pe viitor sau o fac așa că se apropie gala?”

Concurenții celui de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii au parte în fiecare zi de noi provocări și momente de senzație menite să îi ajute să descopere reciproc din ce în ce mai multe detalii despre trecutul lor dar și despre ceea ce își doresc pe viitor. Unii dintre ei au început deja să se cunoască din ce în ce mai bine și chiar să se apropie foarte mult, încercând să evolueze cât mai frumos spre un posibil cuplu.

Printre primii care au dat semne că se admira reciproc sunt Cristina și Radu, dar și Andrei și Bia. În ediția de joi, însă au apărut și primele mici tensiuni și nemulțumiri în rândul fetelor. Pe de o parte, Cristina i-a reproșat anumite lucruri ce au deranjat-o la Radu, iar pe de altă parte, Bia s-a arătat destul de afectată de modul în care a decurs întâlnirea lui Andrei cu Emma în camera roșie.

Bia, reproșuri aprige la adresa lui Andrei! Tânărul a dat de bucluc după ce s-a întâlnit în camera roșie cu Emma

În ediția de vineri, în Casa iubirii se va isca o adevărată furtună în ceea ce îi privește pe Bia și Andrei. Tânăra concurentă va profita de întâlnirea între patru ochi cu Andre pentru a-i reproșa faptul că a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie.

Bia se va arăta extrem de deranjată de faptul că Andrei a dat primele semne că are de gând să se joace și nu caută de fapt să formeze o relație serioasă și solidă cu niciuna dintre fete.

Pe de altă parte, Andrei va încerca să îi explice frumoasei Bia că nu a intenționat nici pe departe să se apropie de Emma ci doar au purtat o prima conversație între patru ochi și nimic mai mult, fiind destul de distant și galant în același timp.

Bia: Aș vrea să-mi povestești un pic, cum a fost camera roșie cu Emma!

Andrei: Am luat-o în brațe!

Bia: Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe!

Andrei: Da, i-am rupt oasele! Vrei să te strâng și pe tine în brațe cum am strâns-o pe ea?

Bia: Nu! Pe mine mă deranjează foarte mult lucrurile astea sincer și să le spui la toate...

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andrei: I-am spus eu lui Emma că e frumoasă?

Bia: Nu, dar pe conexiune ai început să spui «Da, mi-a plăcut! E o față așa și așa», dar nu te-a întrebat nimeni!

Andrei: Și ce vrei să le spun, sunteți urâte!

Bia: Nu țipa! Deci mie nu-mi place să mă joc! Tu crezi că eu vreau ceva serios pe viitor, sau o fac așa că se apropie gala!

Andrei: Doamne, dar ce trebuie să discutăm despre asta?

Citește și: Radu și-a luat inima-n dinți și a recurs la un gest uluitor în Casa iubirii, sezonul 2! Tânărul a sărutat-o pasional pe Cristina! Iată cum a reacționat concurenta! „Doamne, cum îmi bate inima!”

Citește și: Lacrimi și emoții teribile în prima Gală! Mihaela a avut parte de o mare surpriză din partea lui Marinel, la scurt timp după ce și-au adresat replici acide! „N-o să uit această zi!”

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!