O femeie a murit după ce mașina în care se afla s-a lovit de un utilaj de deszăpezire

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 05 nov 2023, 00:50

Accident mortal în județul Dolj

Sursa: unsplash

Duminică, 5 februarie, a avut loc un accident mortal, pe DN 55, la Malu Mare, în județul Dolj.

O mașină a intrat pe contrasens și a intrat într-un utilaj de deszăpezire, iar o femeie a murit în urma incidentului.

Citește și: Un băiat și-a pierdut viața în urma unui accident grav din Reșița

Accident mortal în județul Dolj

Șoferul ce se afla la volanul mașinii era un bărbat de 50 de ani, din Craiova.

Acesta a intrat pe contrasens, acolo unde s-a lovit de un utilaj de deszăpezire a drumurilor, la volanul căruia se afla un bărbat de 54 de ani.

„Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală. Am intervenit cu o autospecială de descarcerare, două echipaje SMURD și un echipaj SAJ. Din cele patru persoane rănite în accident, trei au fost transportate la spital, iar o persoană a fost declarată decedată la fața locului”, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Dolj.

Accidentul s-a produs în jurul ore 7:30, în această dimineață, iar în urma impactului o persoană și-a pierdut viața, mai exact soția șoferulu i mașinii, o femeie în vârstă de 45 de ani.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi șoferi alături de o altă persoană ce se afla în mașină au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Ambele persoane ce au fost implicate în accident au fost testate cu aparatul etilotest, ambele rezultate fiind negative.

Citește și: Trei autoturisme ce au făcut accident au îngreunat traficul din București. Patru tramvaie au fost blocate din cauza incidentului

S-a întocmit un dosar penal

IPS Dolj a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală, însă cercetările vor continua pentru a stabili exact certitudinile în care s-au întâmplat accidental.

„În dimineața zilei de 05 februarie a.c., ora 07:25, poliţiştii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 55, în localitatea Malu Mare.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un bărbat, de 50 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55, din direcție Bechet către Craiova, în localitatea Malu Mare, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a pătruns pe contrasens și a intrat in coliziune cu un utilaj de deszăpezire, condus de un bărbat de 54 de ani, din comuna Bucovăț.

În urma evenimentului rutier, o femeie de 45 de ani, din Craiova, pasageră în autoturism a deceda t, iar conducătorul auto și o a treia persoană, pasager în autoturism au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a anunțat Poliția Dolj. 

Citește și: Trei bărbați au reușit să păcălească sute de persoane din Cluj-Napoca. Oamenii au cumpărat apartamente în blocuri fantomă

Sursa: gandul.ro

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!