Un băiat și-a pierdut viața în urma unui accident grav din Reșița

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 05 nov 2023, 00:10

Un băiat și-a pierdut viața în urma unui accident grav din Reșița

Sursa: Unsplash

Vremea le-a făcut probleme șoferilor din partea de vest a României, cauzând incidente grave, în care un băiat și-a pierdut viața.

În Reșița a avut loc un accident grav, în care un băiat de 14 ani și-a pierdut viața.

Citește și: Horoscop chinezesc luni, 6 februarie 2023: Cele mai norocoase zodii. Visuri și proiecte ambițioase la început de săptămână

Accident grav la Reșița

O familie se întorcea din excursia pe care au făcut-o, atunci când un copac ce a fost smuls din rădăcini, din cauza vântului, a căzut peste mașină.

Cea mai expusă persoană în fața incidentului a fost un băiat de 14 ani ce stătea pe locul din dreapta al mașinii.

Un apel 112 a raportat incidentul. „O persoană este inconștientă. În mașină se aflau 4 persoane, conform primelor informații. Intervine Detașamentul de Pompieri Reșița, Serviciul de Ambulanță Județean, Inspectoratul de Poliție Județean.“, a transmis ISU „Semenic“.

După două ore în care paramedicii au încercat să îl salveze pe băiatul de 14 ani, aceștia au declarat decesul.

În mașină se mai aflau și părinții băiatului, dar și un alt minor ce a fost găsit inconștient, toți fiind transportați la spital. Părinții acestuia au suferit atacuri de panică, iar alte victime nu au mai existat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„În această după-amiază, la ora 16.20, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că în zona Minda un copac a căzut peste un autoturism. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 43 de ani conducea un autoturism, pe DJ 582, din direcția Cuptoare către Reșița, peste autoturismul condus de acesta a căzut un copac. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a unui minor de 14 ani, care a fost transportat de urgență la spital.

În acest moment polițiștii efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment. Din păcate, în urmă cu puțin timp a fost declarat decesul minorului.“, a anunțat Poliția Județului.

Citește și: LIVE TEXT Ziua 347 de război în Ucraina. Situația din estul țării devine „foarte dificilă”, afirmă Volodimir Zelenski. Harkov a fost lovit cu două rachete rusești

38 de persoane au decedat pe drumurile din Caraș-Severin

Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin a făcut public raportul accidentelor ce au avut loc în anul 2022, pe șoselele din Caraș-Severin. Potrivit acestor date, numărul de accidente din 2021 este similar cu cel din 2022, adică 338 și 337.

Numărul persoanelor rănite a scăzut de la 71, în anul 2021, la 67, în anul 2022.

Același lucru putem să îl spunem și despre numărul persoanelor rănite, când în anul 2021 s-au înregistrat 401 persoane rănite, iar în anul 2022 s-au înregistrat 391 de persoane rănite.

Cu toate că numărul accidentelor grave a scăzut și el de la 92 la 81, numărul persoanelor decedate a crescut de la 37 în 2021 la 38 în 2022.

Citește și: Horoscop zilnic marți, 7 februarie 2023. Zodia care va avea de pierdut dacă nu va renunța la orgoliu

Sursa: romaniatv.net

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!