Legătura neașteptată dintre Vlăduța Lupău, Adi Rus și Culiță Sterp! „Băiatul meu din prima căsătorie, l-am făcut la 14 ani”

Author: Lavinia Medrea

Legătura neașteptată dintre Vlăduța Lupău, Adi Rus și Culiță Sterp

Sursa: Instagram Culiță Sterp

Culiță Sterp a făcut o declarație neașteptată despre legătura pe care o are cu Vlăduța Lupău și Culiță Sterp.

Culiță Sterp și Adi Rus, soțul Vlăduței Lupău, sunt foarte apropiați și

mereu sunt puși pe șotii și glume. Cu puțin timp în urmă, cei trei s-ai întâlnit la un eveniment, acolo unde a cântat Culiță Sterp și a ridicat toți oamenii de la mese.

Legătura neașteptată dintre Vlăduța Lupău, Adi Rus și Culiță Sterp

După ce a luat o pauză de la programul petrecerii, Culiță Sterp s-a așezat la masă cu Adi Rus, moment pe care nu a ratat

să-l împărtășească și în mediul online, alături de o declarație surprinzătoare.

Citește și: Ileana Sterp întâmpină unele probleme în sarcină, cu doar câteva săptămâni înainte de a naște: „Văd că apar din nou”. Aceasta le-a cerut ajutorul fanilor

Alături de fotografia pe care a postat-o Culiță Sterp cu Adi Rus, artistul a transmis un mesaj amuzant, care i-a luat prin surprindere pe fanii artistului.

Acesta a declarat că Adi Rus este fiul lui din prima căsătorie, pe care l-a făcut când avea doar 14 ani, glumă care a fost apreciată de urmăritorii celor doi.

„Cu băiatul meu din prima căsătorie! P.S.: L-am făcut la 14 ani” este mesajul pe care l-a transmis Culiță Sterp, alături de fotografia cu Adi Rus.

Citește și: Deea Maxer a luat ambii copii la ea acasă! Imagini emoționante, după divorț

Culiță Sterp este foarte apropiat de Adi Rus

Culiță Sterp și Adi Rus sunt foarte apropiați, motiv pentru care își permit să facă anumite glume între ei. De fiecare dată când au ocazia, cei doi fac glume unul pe seama altuia.

Citește și: Dani Mocanu ”a pus ochii” pe logodnica lui Culiță Sterp. Cum a reacționat artistul după ce manelistul a afirmat că partenera lui este”cea mai frumoasă soție din România”

Când va face Iancu Sterp marele pas cu Denisa Coțolan! Mama Geta, dezvăluiri noi: „La toamnă”

Evenimentul la care s-au întâlnit Culiță Sterp, Vlăduța Lupău și Adi Rus a avut loc la Oradea, acolo unde s-au și fotografiat toți cu zâmbetul pe buze.

Vlăduța Lupău nu s-a lăsat mai prejos și s-a fotografiat și ea alături de Culiță Sterp la eveniment.

 


Cristina este devastată după ce l-a văzut pe Radu alături de Emma! „Mi-e greu! Foarte greu să-l văd așa cum e acum!” Marinel și Ionuț s-au oferit să îi șteargă lacrimile Cristinei! „Plângi după fraier, când prințul ei aici!”