Ileana Sterp întâmpină unele probleme în sarcină, cu doar câteva săptămâni înainte de a naște: „Văd că apar din nou”. Aceasta le-a cerut ajutorul fanilor

Author: Andreea Buinoschi

Prima dată când s-a confruntat cu ele, a fost în timp ce era însărcinată cu Carla

Sursa: Instagram

Ileana Sterp mai are puțin și va naște, dar se confruntă cu o problemă ce nu îi face prea mare plăcere. Aceasta i-a întrebat pe fani dacă știu despre ce este vorba.

Ileana Sterp se pregătește să își strângă în brațe cel de-al doilea copil.

Sora lui Culiță mai are doar câteva săptămâni până va naște, fiind însărcinată în trimestrul al treilea și, tot atunci, va afla și sexul bebelușului.

Ileana Sterp se confruntă, din nou, cu o problemă de piele

Ileana Sterp le-a cerut ajutorul fanilor pe care îi are în mediul online și i-a rugat să îi spună ce înseamnă anumite pete care i-au apărut, din nou, pe față.

Aceasta a specificat faptul că, prima dată când s-a confruntat cu ele, a fost în timp ce era însărcinată cu Carla, dar, de ceva timp, i-au apărut din nou. Deoarece i-au apărut și în timpul sarcinii cu Carla, fiica mamei Geta s-a gândit că, poate, are legătură cu sexul copilului.

Chiar și așa, Ileana va afla dacă are fată sau băiat atunci când va naște, dând dovadă de o răbdare

peste măsură.

„Nu știu care-i treaba cu pătatul ăsta al feței în sarcină. Dacă vedeți, am niște pete pe aici (n.r. în jurul gurii) sau dacă apar doar la un anumit sex al copilului sau apar și la fată și la băiat.

Citește și: „Doamne, cu ce ajungem acasă?” Ileana Sterp și soțul ei au trecut prin momente de panică după ce s-au întors din Amsterdam

Mie mi-au apărut la Carla, așa, câteva, doar aici, deasupra buzei superioare, și, acum, văd că apar din nou. Asta ce înseamnă oare? Tot fată sau apar și la băiat?”, a întrebat Ileana Sterp pe contul ei de Instagram.

Citește și: Deea Maxer a luat ambii copii la ea acasă! Imagini emoționante, după divorț

Ileana Sterp nu a avut o relație apropiată cu tatăl ei

Din nefericire, Ileana Sterp și frații ei se numără printre persoanele care nu au avut o relație bună cu tatăl lor, dar mama acestora le-a fost alături la orice pas.

În cadrul unei emisiuni, aceasta a povestit despre lipsurile afective lăsate de plecarea tatălui său, spunând, totuși, că tatăl lor i-a iubit pe toți, doar că nu a știu cum să arate asta.

Ileana a povestit că, din momentul în care tatăl lor a plecat de acasă, mama Geta a trebuit să le fie și mamă și tată și să umple golul lăsat de acesta. Mai mult decât atât, chiar și atunci când era lângă ei, tatăl lor nu îi încuraja, ci îi descuraja.

Ipostaza în care fanii nu au văzut-o niciodată pe mama Geta. Cum a surprins-o Getuța Sterp: ”Se face gaură în pământ”. Imaginile au ajuns virale

Citește și: Iancu Sterp și Denisa Coțolan se pregătesc de nuntă, la scurt timp după zvonurile apărute despre sarcină?! Detaliul care i-a dat de gol: ”Abia aștept nunta”

Mai mult decât atât, acesta era rece și nu îi întreba cum le-a fost ziua sau ce au mai făcut, lucru ce a lăsat anumite amprente în sufletul celor patru.

 

 


Cristina este devastată după ce l-a văzut pe Radu alături de Emma! „Mi-e greu! Foarte greu să-l văd așa cum e acum!” Marinel și Ionuț s-au oferit să îi șteargă lacrimile Cristinei! „Plângi după fraier, când prințul ei aici!”