Nelu Tătaru, suprins cum petrece la restaurant fără să respecte măsurile anti-COVID-19

,
 Nelu Tătaru
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, nu a respectat măsurile de protecție pentru coronavirus

Noul coronavirus s-a răspândit rapid în întreaga lume și a determinat declararea pandemiei de către Organizația Mondială a Sănătății. Chiar dacă autoritățile au aplicat noi măsuri împotriva virusului, iată că nici măcar Nelu Tătaru nu respectă legea! 


In articol:

Cu o zi în urmă, Ministrul Sănătății a fost surprins în timp ce se afla cu alte cinci persoane la masă, într-un iglu de plastic, fără să păstreze distanța. Nelu Tătaru a ieșit cu prietenii, după ce a făcut o vizită la Iași, pentru a verifica situația din județ privind cazurile de COVID-19. 

 

Nelu Tătaru nu respectă legea

Autoritățile iau măsuri drastice și fac un apel către noi toți să conștientizăm dimensiunea dezastrului. Însă, tocmai ele nu respectă toate măsurile pe care le impun, iar în acest caz vorbim despre cum a fost surprins seara trecută Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru!

Duminică, la amiază, în jurul orei 15.30, Nelu Tătaru s-a întâlnit cu mai multe persoane pe terasa unui restaurant din Palas. Grupul s-a închis într-un iglu din material plastic, acoperit parțial cu o prelată pentru ca cei din interior să fie feriți de privirile trecătorilor. Primii care au sosit la întâlnire au fost ministrul Sănătății, consiliera acestuia și fostul ministru al Mediului, Costel Alexe. Ulterior, după câteva zeci de minute, și-a făcut apariția și familia lui Alexe, soția și doi copii minori.

Nelu Tătaru
Nelu Tătaru a fost fotografiat în timp ce se afla cu alte șase persoane la masă, într-un inglu de plastic.

Chiar dacă autoritățile au decis interzicerea acestora începând de astăzi, deoarece este considerat un spațiu închis, iată că nici măcar Nelu Tătaru nu respectă acest lucru!

Grupul în care se afla Nelu Tătaru a dorit să

fie închisă prelata care bloca accesul în iglu, după ce au consumat câteva platouri cu fructe de mare.

După mai mult timp petrecut în șase, soția și copiii fostului ministru al Mediului s-a retras, iar Nelu Tătaru a rămas la discuții cu consiliera și cu Costel Alexe.

Din păcate, pozele surprinse de 7iasi.ro demonstrează că autoritățile trec peste anumite reguli anti-COVID-19, astfel că cei prezenți au stat la o distanță mai mică de un metru între ei și au petrecut multe ore într-un spațiu relativ închis.

Nelu Tătaru
Nelu Tătaru a dorit să profite de o ieșire la terasă împreună cu prietenii. Astfel, ministrul Sănătății a fost surprins într-un iglu, la Iași, pentru a servi cel mai probabil prânzul.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

E OFICIAL! România intră în CARANTINĂ. Ce spune Klaus Iohannis

VIDEO| Angela Merkel: 'UE trebuie să-şi rezolve disputele prin discuţii, nu prin decizii judecătoreşti'

Dezastru pentru Dan Bittman! S-a aflat motivul real pentru care este împotriva restricțiilor și a vaccinării. Informația care îl distruge

Rafila aruncă bomba! De ce a explodat, de fapt, numărul cazurilor de COVID-19

Anunţ OFICIAL despre închiderea totală a României!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies