Anunţ OFICIAL despre închiderea totală a României!

,
Lockdown in Romania
Anunţ OFICIAL despre închiderea totală a României!

În contextul agravării pandemiei de coronavirus, mai multe localități din România au fost introduse în carantină. Urmează un nou lockdown în România?


In articol:

Urmează un nou lockdown în România? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor cetățenilor. După noul record de infectări și decese din cauza coronavirusului, Nelu Tătaru că în momentul de față nu este luată în calcul această măsură.

Anunţ OFICIAL despre închiderea totală a Românie!

Nu urmărim şi nu cred că vom avea un lockdown, dar noi va trebui, fiecare dintre noi, prin componenta noastră pe care o putem aduce prin acest efort, să nu ajungem nici măcar la anumite carantinări de localităţi. Suntem într-un moment în care putem gestiona acest lucruri, dar nu putem gestiona singuri ca parte medicală. Este şi o parte a populaţiei civile. Sunt nişte reguli care trebuie respectate.

Depinde foarte mult ce înseamnă acel prag de 10.000, dacă acel prag de 10.000 sunt simptomatici, sunt izolaţi, sunt carantinaţi sau dacă acel prag de 10.000 va colmata sistemul medical, atunci va fi diferit. Vom avea un număr de cazuri crescut, sper să nu fie o creştere mare, dar contextul în care trebuie să punem, nişte măsuri luate astăzi îşi vor face efectul în 14-28 de zile ca să putem continua acest efort, să mergem pe o scădere”, a declarat Nelu Tătaru. 

Nelu Tataru
Nelu Tataru a făcut anunţul OFICIAL despre închiderea totală a Românie!

Coronavirus România, bilanț 5 noiembrie

Până astăzi, 5 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 276.802 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

191.085 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 9.714 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

În intervalul 04.11.2020 (10:00) – 05.11.2020 (10:00) au fost raportate 121 decese (68 bărbați și 53 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Ialomița, Iași, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Mai multe localități din România, plasate în carantină începând de joi

Daniel Funeriu: Sex vs Gen este turnesolul ideologic al PNL

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Când se redeschid școlile!? Anunțul lui Nelu Tătaru

Tătaru: ARMATA va fi implicată în vaccinarea populației

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies