Rafila aruncă bomba! De ce a explodat, de fapt, numărul cazurilor de COVID-19

,
Rafila
Rafila aruncă bomba! De ce a explodat, de fapt, numărul cazurilor de COVID

Transportul public în comun este principala sursă de transmitere a bolii în momentul de faţă, potivit lui Rafila.


In articol:

Medicul Alexandru Rafila, candidat PSD la alegerile parlamentare, a declarat joi că transportul public în comun este principala sursă de transmitere a COVID-19 în momentul de faţă, iar deschiderea şcolilor nu a avut o influenţă importantă în ceea ce priveşte numărul de îmbolnăviri.

Declarația medicului Alexandru Rafila 

"Transportul public este principala sursă de transmitere a bolii în momentul de faţă şi acele apeluri de colaborare cu toţi angajatorii, încât toată lumea să îşi împartă personalul în 3, cei care nu pot lucra de la domiciliu şi mijloacele de transport sunt maxime pe parcursul celor 3 ore necesare transportului la locul de muncă şi la întoarcere şi lucrurile funcţionează. Noi am închis şcolile. Spuneţi-mi în ce ţară din Uniunea Europeană şcolile, din clasa întâi până în a VIII-a, sunt închise. Pentru că nu s-a evaluat impactul deschiderii şcolilor. Suntem la 2 săptămâni de la închiderea şcolilor. E clar că şcolile nu au avut o influenţă importantă în ceea ce priveşte numărul de cazuri", a spus Alexandru Rafila într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD.

Transportul public
Transportul public în comun este principala sursă de transmitere a bolii în momentul de faţă, potivit lui Rafila.

Rafila spune că e posibil să se depăşească 25.000 de cazuri noi de COVID-19 pe zi 

Întrebat dacă este posibil ca până în luna decembrie să se depăşească 25.000 de cazuri noi pe zi de COVID-19, Rafila a răspuns: "Da, este o variantă posibilă. Dacă astăzi avem aproape 10.000 de cazuri, vă daţi seama că am avut câte un salt de la o săptămână la alta şi mă refer la media cazurilor, nu la o zi nume, iniţial de 500 de cazuri, ulterior de 1.000,

acum avem un salt de aproape 2.000 de cazuri de la o săptămână la alta şi atunci, în mod evident, dacă asistăm la intervale de 7 zile, 10 zile, că avem un salt major. Se poate ajunge la această situaţie".

 

Citește-ne pe
Citește și:

Atenție! Nimeni nu mai iese fără DECLARAȚIA pe propria RĂSPUNDERE! A intrat în vigoare de AZI!

Angela Merkel îi dă peste nas șefei Comisiei Europene: SCANDAL la Bruxelles din cauza restricţiilor de circulaţie instituite la frontiere

Revoltător! Alex Velea, interzis pe radio! Motivul: Antonia! Este fără precedent această decizie

Descoperire socanta a cercetatorilor! Ce efecte se pot produce in organism in functie de "doza" de coronavirus cu care te infectezi?

Anunţ OFICIAL despre închiderea totală a României!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies