Modul tragic în care a murit o româncă din Italia, născută în Reșița, la doar 34 de ani. Anca a lăsat în urmă trei copii și un soț care o iubeau

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 nov 2022, 11:47

Anca a lăsat în urmă trei copii și un soț care o iubeau

Sursa: Facebook Calancea Keresztes Anca - colaj Kanal D

Sâmbătă seara, în Italia, a avut loc o tragedie mortală. Pentru Anca, o femeie în vârstă de 34 de ani din Reșița, viața a luat sfârșit mult prea devreme.

O româncă în vârstă de 34 de ani, din Italia, a sfârșit tragic într-un accident rutier. Anca Simina Calancea era căsătorită și avea trei copii.

Potrivit La Stampa, femeia locuia în Leini și a murit în urma unui accident rutier, la scurt timp după ce ajunsese la Spitalul din Torino. Tragedia a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 17:40, în Volpiano, o localitate de lângă orașul Torino. 

Cum a murit o româncă din Italia, la doar 34 de ani

Anca Simina Calancea se întorcea de la muncă alături de o colegă de 40 de ani, Rosella Rotella, care conducea un Citroen DS3 crossback.

Mașina lor tocmai intrase pe strada Corso Europa când un Nissan Qashqai le-a lovit violent. La volanul acesteia se afla un bărbat din San Benigno, Gilbert Renaldo Damian, în vârstă de 48 de ani, care mergea spre autostrada A4.

Citește și: Motivul pentru care o româncă din Italia a fost acuzată de complicitate la moartea bătrânului pe care îl avea în grijă. Cine a pus totul la cale

Impactul dintre cele două autoturisme a fost atât de puternic încât mașina în care se afla Anca s-a răsturnat și a ajuns pe câmp, iar mașina condusă de șoferul în vârstă de 48 de ani a rămas pe drum, distrusă de coliziune. La locul tragediei au intervenit echipajele de descarcerare și au fost extrase persoanele rănite. 

Anca Simina Calancea a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital

Anca Simina Calancea a ajuns în cod roșu la Spitalul din Torino. În ciuda eforturilor făcute de medici pentru a-i salva viața, românca a încetat din viață în scurt timp, din cauza gravelor leziuni pe care le-a suferit. Acum, cei trei copii și soțul femeii trebuie să învețe să trăiască fără mama și soția lor.

Două eleve de 15 ani din București au fost spulberate pe trotuar, în drum spre școală, de un șofer drogat

Citește și: Un tânăr de doar 23 ani din Neamț s-a aruncat în fața unui tren. Motivul care l-a împins spre gestul necugetat este necunoscut

Gilbert Renaldo Damian și colega de serviciu a Ancăi au fost duși, în cod galben, la spitalul San Giovanni Bosco din Torino, unde sunt și acum internați. Ambii au fost răniți grav, dar nu au suferit leziuni incompatibile cu viața. 

Carabinierii au demarat cercetările pentru a afla în ce circumstanțe a avut loc accidentul care s-a soldat cu moartea Ancăi.

 


Cookies