Accident cumplit în Sectorul 5 al Capitalei! Un taximetrist a murit după ce mașina lui a intrat într-un autobuz și a luat foc. În taxi se mai aflau patru persoane

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 nov 2022, 09:58

Un taximetrist a murit după ce mașina lui a intrat într-un autobuz și a luat foc. În taxi se mai aflau patru persoane

Sursa: Facebook News INFO București - colaj Kanal D

Un accident groaznic a avut loc aseară, în Sectorul 5 al Capitalei. Un taximetrist a murit după ce mașina lui a intrat într-un autobuz și a luat foc. Cei patru pasageri au ajuns în stare gravă la spital.

Şoferul autobuzului şi alte persoane

de pe stradă au încercat să stingă focul cu extinctoare, dar a fost în zadar. Pasagerii, patru tineri care se aflau în taxi, erau în drum spre club, dar nu au mai ajuns la petrecere, ci la spital, după ce șoferul de taxi a pierdut controlul volanului mașinii, care a intrat pe contrasens într-un autobuz STB și apoi a luat foc.

Mașina unui taximetrist s-a izbit de un autobuz, apoi a luat foc. Șoferul a murit

„Autobuzul trecea încolo, adică era pe banda lui. Taximetristul era pe partea cealaltă, cred că voia sa plece. Și dintr-o dată, s-a auzit o dată bum!”, a declarat un martor.

Citește și: Accident ieșit din comun în Capitală. Cum a reușit un tânăr de 21 de ani să ajungă cu mașina sub un taxi parcat pe Calea Rahovei

Autobuzul abia pornise din staţie când taxiul a intrat cu putere în partea sa frontală. Impactul a fost atât de puternic încât mașina a luat foc pe loc, iar şoferul taxiului, în vârstă de 40 de ani, nu a mai supraviețuit.

„Taxiul a venit din față, s-a răsucit, s-a întors şi m-a lovit frontal. A luat foc imediat. Eu am trecut de el că îmi era teamă să nu ia și

autobuzul foc, am fugit cu extinctorul și după aia s-au strâns oamenii”, a declarat șoferul autobuzului.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

„Deci ardea, nu făceam faţă cu stigătoarele. Deci încercam să sting flacăra, dar tot se aprindea mereu, deci exploda”, a mai mărturisit un martor.

Citește și: O nouă tragedie aviatică! Un elicopter s-a prăbușit, în Mexic: 5 persoane au murit, printre victime se numără și ministrul securităţii publice. Video

În momentul tragediei, șoferul de autobuz se retrăgea la depou și nu avea niciun pasager.

Ora de vară 2023: În weekend se schimbă ora! Va fi sau nu pentru ultima oară când dăm ceasurile înaine?

„Cred că a avut viteză, că în impactul meu, el se răsucea, nu am apucat să îl văd cu ce viteză venea, nu am realizat”, a declarat șoferul STB.

Cei patru pasageri din taxi au ajuns la spital în stare gravă

Până au venit pompierii, pasagerii care se aflau în taxi au rămas întinși lângă maşina care ardea. Cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 17- 25 de ani, au fost duși la spital în stare gravă.

„Se efectuează cercetare la faţa locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor si condiţiilor în care s-a produs accidentul de circulaţie”, a declarat Claudiu Costea, purtător de cuvânt Brigada Rutieră.

 


Șansa celor cinci copilași de a învăța în școala cât o cămăruță este învățătoarea Maria Ștefănuț, care urcă dealul în fiecare zi, indiferent de vreme.