Logodnica lui Culiță a ieșit public și a vorbit despre accident: ”Suntem perfect conștienți de gravitatea situației ultimelor evenimente” Ce mesaj i-a transmis iubita manelistului șoferului implicat în coliziune

Author: Ana Dinu
Actualizat: 19 aug 2023, 01:20

Partenera lui Culiță Sterp a ieșit public și și-a cerut scuze în numele artistului pentru evenimentul care s-a petrecut în urmă cu câteva zile și a afirmat că manelistul este conștient de gravitatea situației.

După evenimentele care au avut loc în ultimele zile, iubita lui Culiță Sterp a ieșit public și și-a cerut scuze în numele partenerului ei. Aceasta a dezvălui că atât ea, cât și Culiță sunt conștienți de gravitatea situației.

Logodnica lui Culiță Sterp, mesaj pentru șoferul implicat în accident 

Partenera lui Culiță Sterp a ieșit public și a vorbit despre tot ce s-a întâmplat în ultimele zile, mai precis despre accidentul în care manelistul a fost implicat.

Aceasta și-a cerut scuze pentru cele întâmplate.

Citește și: În ce condiții poate Culiță Sterp să scape de ispășirea pedepselor care vor veni după accidentul provocat în Cluj. Artistul este cercetat pentru trei infracțiuni

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În ceea ce îl privește pe șoferul implicat în accident, iubita lui Culiță a ținut să-i transmită scuze, atât lui, cât și familiei acestuia și a precizat că manelistul ține constant legătura cu el.

De asemenea, tânăra a mai precizat că partenerul său și-a arătat de la început disponibilitatea de a coopera cu organele judiciare pentru stabilirea exactă a circumstanțelor cazului. În final, aceasta a ținut să mulțumească tuturor pentru mesajele primite în ultimele zile, care au fost foarte multe.

”Vreau să ne cerem scuze publice, atât eu, cât și Culiță pentru cele întâmplate și să vă asigurăm că suntem perfect conștienți de gravitatea situației ultimelor evenimente pe care le regretăm din suflet.

Scuzele noastre se îndreaptă în special către șoferul autoturismului implicat în evenimentul rutier și către familia acestuia, pentru că știm cât le este de greu. Avem încredere deplină în actul de justiție, Culiță și-a arătat de la început disponibilitatea de a coopera cu organele judiciare pentru stabilirea exactă a circumstanțelor cazului. De asemenea, dorim să transmitem pe această cale un mesaj de mulțumire față de toți oamenii care ne-au fost alături, toți oamenii care ne-au sunat, care s-au îngrijorat și care ne-au dat mesaje în aceste momente grele”, a
spus iubita lui Culiță Sterp în urmă cu puțin timp pe o rețea de socializare. 

Citește și: Luci Diamantul a publicat un filmuleț cu blonda din mașina lui Culiță Sterp! Cum a apărut manelistul alături de dansatoare

@daniela.iliescu

Ii mulțumim lui Dumnezeu pentru ca amândoi sunt bine, sanatosi. 🙏🏼 și tuturor celor care ne sunteți alături, atât nouă cât și lui!

♬ original sound- Daniela Iliescu