Luci Diamantul a publicat un filmuleț cu blonda din mașina lui Culiță Sterp! Cum a apărut manelistul alături de dansatoare

Author: Alice Popescu
Actualizat: 18 nov 2022, 19:57

Cum s-a filmat Luci Diamantul alaturi de blonda din masina lui Culita

Sursa: Captura Instagram

Vestea ca artistul Culita Sterp a fost retinut pentru 24 de ore si apoi dus in fata magistratilor, a luat prin surprindere lumea showbiz-ului.

Culita Sterp a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile dupa ce in prima faza, cantaretul a fost retinut pentru 24 de ore pentru comiterea a două infracțiuni, respectiv vătamare corporală din culpă și părăsirea locului acidentului fără încuviințatea polițistului. 

Luci Diamantul a publicat un filmulet in care apare blonda din masina lui Culita Sterp

Citește și: Mama Geta, prima reacție după ce Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore. Ce a publicat

In momentul producerii accidentului, Culita Sterp se afla la volanul SUV-ului sau, insa nu era singur, ci impreuna cu o domnisoara blonda care s-a dovedit din imagini a fi una dintre dansatoarele care a participat alaturi de artist la filmarile pentru cel mai nou videoclip. Dupa ce au fost publicate imagini cu cei doi, mai multi internauti s-au grabit sa comenteze si sa speculeze despre cei doi, insa cel care a vrut sa puna capat tuturor acestor speculatii a fost Iancu Sterp:" V-ați trezit toți acum să-l judecați pe Culiță că ce a făcut, că merită condamnat, că merită pușcărie, câte și mai câte, v-ați trezit toți să aruncați cu pietre în fratele meu că a provocat acest accident.

Într-adevăr, din cauza lui s-a provocat acest accident și, prin urmare, el plătește pentru ce a făcut, dar voi, eu sau orice om de pe planeta asta nu este în măsură să-l judece, că noi nu suntem în măsură să ne judecăm unii pe alții pentru fratele noastre."

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Horoscop Baba Vanga: ultimele previziuni pentru femeile din zodiac în anul 2019

Luci Diamant, manelistul cu care Culita Sterp a filmat videoclipul, a publicat mai multe imagini impreuna cu artistul in semn de sustinere, insa in urma cu cateva ore, partenerul sau de scena a mai pus un filmulet cu cele doua dansatoare, dintre care si blonda care se afla in masina cantaretului. Pe fundal, se poate vedea clar domnisoara care il insotea pe cantaret la 2 noaptea in drumul spre casa.

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies