Accident ieșit din comun în Capitală. Cum a reușit un tânăr de 21 de ani să ajungă cu mașina sub un taxi parcat pe Calea Rahovei

Autor: Lavinia Medrea

Cum a reușit un tânăr de 21 de ani să ajungă cu mașina sub un taxi parcat pe Calea Rahovei

Sursa: Pixabay/INFO TRAFIC ROMÂNIA - colaj Kanal D

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de ieri, 18 noiembrie 2022, la ora 00.02, pe Calea Rahovei din Capitală.

Mașina unui tânăr de 21 de ani a fost lovită de o altă mașină, în noaptea de joi spre vineri, pe Calea Rahovei. După impact, tânărul a intrat sub un taxi care era staționat pe trotuar. 

Un tânăr de 21 de ani a ajuns cu mașina sub un taxi parcat

Un accident rutier a avut loc joi seara, la ora 00.02,

pe Calea Rahovei din București.

Autoturismul în care se afla un șofer de 21 de ani a fost lovit de o altă mașină. Primul șofer a intrat cu mașina sub un taxi care era staționat.

Citește și: Iancu Sterp, mesaj tranșant după accidetul lui Culiță Sterp. Fratele artistului a răbufnit: ”V-ați trezit toți acum să-l judecați”

Imediat după eveniment, tânărul de 21 de ani și-a contactat părinții, care au venit de îndată la locul accidentului, speriați de faptul că fiul lor ar putea fi rănit.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, ci au existat doar pagube la autoturisme.

Taximetristul a aflat de la vecini că mașina lui a fost distrusă în timp ce era parcată pe trotuar.

Citește și: În ce condiții poate Culiță Sterp să scape de ispășirea pedepselor care vor veni după accidentul provocat în Cluj. Artistul este cercetat pentru trei infracțiuni

„Nu știu prea multe amănunte, eram în casă, dormeam și m-a sunat un vecin.

Am ieșit afară”, a declarat șoferul de taxi.

Poliția a deschis anchetă în cazul accidentului

La locul accidentului s-au sesizat mai mulți pompieri și medici, iar polițiștii au demarat o anchetă în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

„Din primele informații, 3 autoturisme dintre care două în mișcare și unul staționat au fost implicate într-un eveniment rutier pe Calea Rahovei, nr 291.

Din fericire, nu au fost victime. Ambii conducători auto au fost testați, rezultatul fiind zero”, au declarat reprezentanții  INFOTRAFIC.

Pe lângă acest eveniment rutier, un alt incident a avut loc, recent, în București. Un tramvai a luat foc în cursul zilei de miercuri, în zona Eroii Revoluției din Sectorul 4. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Focul a fost observat rapid de vatman, care a reușit să-l stingă cu extinctoarele din tramvai.