Motivul pentru care o tânără de 17 ani din Alba Iulia a murit în timpul unor exerciții de fitness. Acuzase stări de rău în sala de sport

Author: Lavinia Medrea

Motivul pentru care o tânără de 17 ani din Alba Iulia a murit în timpul unor exerciții de fitness

Sursa: PixaBay

O fată în vârstă de 17 ani, din Alba Iulia, a murit ieri după-amiază, după ce a acuzat stări de rău în timpul unor exerciții de fitness.

O tânără în

vârstă de 17 ani, elevă în clasa a XI-a la Colegiul „HCC”, a murit în timpul unor exerciții de fitness.

Motivul pentru care tânăra de 17 ani a murit în timpul exercițiilor de fitness

Incidentul a avut loc ieri după-amiază. A fost chemată de îndată o ambulanță la sala de fitness, după ce fata a acuzat stări de rău. Medicii au găsit-o pe elevă în stop cardio-respirato r

și nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Pentru moment, familia tinerei n-a vrut să ofere mai multe detalii despre tragedia morții fiicei lor, având în vedere vârsta fetei și durerea prin care trec, relatează Alba24.

Citește și: Motivul pentru care un adolescent de doar 17 ani s-a aruncat de la etajul doi al unui bloc din Târgu Jiu. Mama lui a fost cea care a sunat la 112

În cazul morții adolescentei, poliția a întocmit un dosar pentru ucidere din culpă în vederea stabilirii cauzei morții.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Mașina unui taximetrist s-a izbit de un autobuz, apoi a luat foc. Șoferul a murit

Şoferul autobuzului şi alte persoane de pe stradă au încercat să stingă focul cu extinctoare, dar a fost în zadar. Pasagerii, patru tineri care se aflau în taxi, erau în drum spre club, dar nu au mai ajuns la petrecere, ci la spital, după ce șoferul de taxi a pierdut controlul volanului mașinii, care a intrat pe contrasens într-un autobuz STB și apoi a luat foc.

Autobuzul abia pornise din staţie când taxiul a intrat cu putere în partea sa frontală. Impactul a fost atât de puternic încât mașina a luat foc pe loc, iar şoferul taxiului, în vârstă de 40 de ani, nu a mai supraviețuit.

Mădălina Crețan, adevărul despre moartea soțului ei:

„Taxiul a venit din față, s-a răsucit, s-a întors şi m-a lovit frontal. A luat foc imediat. Eu am trecut de el că îmi era teamă să nu ia și autobuzul foc, am fugit cu extinctorul și după aia s-au strâns oamenii”, a declarat șoferul autobuzului.

„Deci ardea, nu făceam faţă cu stigătoarele. Deci încercam să sting flacăra, dar tot se aprindea mereu, deci exploda”, a mai mărturisit un martor.

În momentul tragediei, șoferul de autobuz se retrăgea la depou și nu avea niciun pasager.

 


Șansa celor cinci copilași de a învăța în școala cât o cămăruță este învățătoarea Maria Ștefănuț, care urcă dealul în fiecare zi, indiferent de vreme.