Un tânăr de doar 23 ani din Neamț s-a aruncat în fața unui tren. Motivul care l-a împins spre gestul necugetat este necunoscut

Author: Andreea Buinoschi

Un tânăr de doar 23 ani din Neamț s-a aruncat în fața unui tren. Motivul care l-a împins spre gestul necugetat este necunoscut

Sursa: pexels

În noaptea de joi spre vineri, 24 spre 25 noiembrie, un băiat de 23 de ani din Neamț și-a pus capăt zilelor, după ce s-a aruncat în fața unui tren plin cu călători.

Un băiat din Neamț și-a pus capăt zilelor, după ce s-a aruncat în fața unui tren plin cu călători. Personalul medical ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-l salva.

Un băiat din Neamț și-a pus capăt zilelor, după ce s-a aruncat în fața unui tren plin cu călători

Tânărul de doar 23 de ani a venit aproape de locul în care s-a sinucis cu mașina și a mers pe jos până la locul în care și-a luat viața.

Impactul a fost atât de puternic, încât nimeni nu a mai putut face nimic pentru el și a fost nevoie ca decesul să fie confirmat.

Timp de 45 de minute, circulația feroviară a fost blocată, relatează Agerpres. Potrivit anchetatorilor, băiatul era de origine din localitatea Trifești, iar tragicul incident a avut loc în localitatea Horia, din județul Neamț.

Citește și: „Ori te faci preot, ori te omor!”. Tănărul de 13 ani din Drobeta, care s-a aruncat de pe o maternitate părăsită, s-ar fi sinucis din cauza tatălui său

„În urma cercetărilor preliminare efectuate de poliţişti a rezultat că trenul Interegio, care circula pe ruta Bucureşti- Suceava Nord, ar fi surprins şi accidentat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Trifeşti, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor. Din nefericire, echipajul medical sosit la faţa locului a declarat decesul tânărului", a spus subinspectorul Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Un tânăr a fost lovit de tren, în timp ce făcea un live

Luna trecută, un tânăr intrase în direct pe o rețea de socializare,  când a fost lovit de un tren. Acesta se pregătea de botezul fiicei sale de doar două luni.

Accidentul a avut loc în Lugoj, în jurul orei zece seara. Acesta filma culoarea roșie a semaforului de la trecerea cu cale ferată, iar muzica se auzea pe fundal. La scurt timp, impactul se aude, fiind transmis pe rețeaua de socializare.

Șoferul a fost găsit în comă de către echipajele de salvare ajunse la fața locului. „Era în comă cinci spre șase. A fost intubat în cadrul serviciului de urgență, cu traumatism craniocerebral, cu multiple traumatisme toracice la nivelul membrelor inferioare”, a declarat Ionuț Cocoș, director la Spitalul Municipiului Lugoj, pentru un post

TV din țară.

Citește și: A dezmembrat-o și i-a vândut organele. O femeie de 51 de ani a fost ucisă de iubitul ei, în Peru. Capul acesteia a fost descoperit pe o plajă

Acesta fusese internat la spitalul din Lugoj, dar, din cauza gravității situației, a fost transportat, de urgență, în stare gravă, la Timișoara, pe secția de neurochirurgie.

Polițiștii au deschis și un dosar penal pentru ucidere din culpă. Incidentul nu a fost văzut doar de către cei din mediul online, ci și de către persoanele care se aflau la aceeași trecere.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!