Mădălina Crețan, soția lui NOSFE, mesaj sfâșietor, după mai bine de o lună de la moartea artistului: „Dacă mâine ar veni Dumnezeu la mine și mi-ar zice ''

,
madalina-cretan-nosfe-mesaj-sotie

Mădălina Crețan, soția lui NOSFE, mesaj sfâșietor, după mai bine de o lună de la moartea artistului. Acesta a decedat la scurt timp după ce a venit de la un concert

[Sursa foto: Instagram]

La mijlocul lunii octombrie, Șatra B.E.N.Z. a anunțat că NOSFE a decedat, iar, acum, după mai bine de o lună, Mădălina Crețan, soția acestuia, a postat un mesaj dureros.

Pe data de 16 octombrie, NOSFE a murit, la puțin timp după ce s-a întors acasă, în urma unui concert pe care l-a susținut cu trupa, iar soția lui, Mădălina Crețan, este cea care a sunat la 112.

Mesajul dureros postat de Mădălina Crețan, soția lui NOSFE, la mai bine de o lună de la decesul artistului

Mădălina Crețan trebuie să fie puternică pentru fiica pe care o au împreună, dar acest lucru nu înseamnă că suferința a trecut. Deși au fost împreună aproximativ zece ani, Mădălina Crețan susține că aceștia au fost cei mai frumoși ani din viața ei și nu ar schimba pentru nimic în lume acest lucru.

„Dacă mâine ar veni Dumnezeu la mine și mi-ar zice «Îți dau o viață lungă și bună cu un alt bărbat sau viața asta cu bărbatul ăsta care o să se termine așa, după 9 ani », am să aleg, la nesfârșit, viața asta, pentru că alți 1000 de bărbați, în alte 1000 de vieți, nu mă vor face să îi iubesc așa cum te-am iubit și te iubesc pe tine și alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu! 🖤”, a postat Mădălina Crețan.

Citește și: Încă o lovitură pentru soția lui Nosfe! Ce i s-a întâmplat Mădălinei Crețan, la două săptămâni de la moartea artistului: ”Au făcut asta din pură răutate”

În secțiunea de comentarii, fanii și-au exprimat susținerea pe care i-o poartă și i-au spus că sunt alături de ea, deoarece este foarte greu să treci printr-o asemenea experiență traumatizantă.

madalina-cretan-nosfe-mesaj-sotie

Mădălina Crețan, soția lui NOSFE, mesaj sfâșietor, după mai bine de o lună de la moartea artistului. Acesta a decedat la scurt timp după ce a venit de la un concert

[Sursa foto: Instagram]

Cu toate acestea, în urmă cu puțin timp, Mădălina Crețan a fost acuzată că se folosește de imaginea soțului ei, văzând cât de mult a fost dezbătut acest subiect și cât de multă atenție a adus asupra sa moartea soțului ei.

Mădălina Crețan își ia energia din iubirea celor din jur

După două săptămâni de la moartea lui NOSFE, Mădălina Crețan a spus că are nevoie de iubirea celor din jur  și are nevoie să îi iubească și ea, la rândul ei, pentru ca golul lăsat de plecarea mult prea rapidă a soțului ei să se mai umple măcar puțin.

Colegii de trupă ai lui NOSFE au spus, pentru fanatik.ro, că acesta nu a murit din cauza substanțelor interzise, așa cum se spune. Aceștia au afirmat că NOSFE a început să se simtă rău încă din timpul concertului, motiv pentru care a și plecat mai devreme acasă.

Citește și: Videoclipul cu Nosfe care i-a distrus inima soției lui, Mădălina Crețan: „Mi-ai lăsat un gol în inimă”

La scurt după ce a ajuns în locuința sa, acesta a început să se simtă și mai rău și, în jurul orei 03:26, s-a prăbușit la pământ.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Video | Ruby, devastată de moartea lui Nosfe! Cântăreața a izbucnit în plâns în timpul melodiei ”Condimente” făcută în colaborare cu regretatul artist

Guvernul va îngheța pensiile de serviciu pentru 5 categorii de pensionari

Video | Ruby, devastată de moartea lui Nosfe! Cântăreața a izbucnit în plâns în timpul melodiei ”Condimente” făcută în colaborare cu regretatul artist

Ce promisiune i-a făcut soția lui Nosfe, la doar o zi după ce l-a condus pe ultimul drum. Mădălina este răpusă de durere: „Tu ai fost soarele și luna”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies