„Ori te faci preot, ori te omor!”. Tănărul de 13 ani din Drobeta, care s-a aruncat de pe o maternitate părăsită, s-ar fi sinucis din cauza tatălui său

,

„Ori te faci preot, ori te omor!”. Tănărul de 13 ani din Drobeta, care s-a aruncat de pe o maternitate părăsită, s-ar fi sinucis din cauza tatălui său

[Sursa foto: antena3.ro, informatiadeseverin.eu]

Ioan Olărean, adolescentul de 13 ani care s-a aruncat de pe maternitate părăsită din Drobeta, pare că și-a pus capăt zilelor din cauza tatălui violent, care este preot, și nu din cauza unei fete, așa cum s-a spus inițial.

Ioan Olărean s-a sinucis pe data de 9 noiembrie, după ce s-a aruncat de pe o maternitate părăsită din Drobeta, acela fiind un loc frecventat de tineri.

Acum, după aproape două săptămâni de la incident, mai multe informații cutremurătoare au ieșit la iveală.

Adolescentul de 13 ani, care s-a aruncat de pe o maternitate din Drobeta, s-ar fi omorât din cauza tatălui

După ce trupul neînsuflețit i-a fost găsit, s-a crezut că acesta și-a luat viața din cauza unei fete. Acum, după aproximativ două săptămâni, s-a aflat că de vină se pare că ar fi fost chiar tatăl acestuia, care este preot.

După doar două zile de la tragicul eveniment, lumea a început să vorbească, mai ales că toți încă erau șocați de ceea ce s-a întâmplat. În acest fel, mai multe informații au ieșit la iveală, dar toate sub protecția anonimatului, de teama reacției preotului.

Mama unuia dintre prietenii lui Ioan a declarat că, în telefonul fiului ei, a văzut mesajele dintre el și Ioan, iar adolescentul s-ar fi plâns că era bătut de tatăl lui.

Mai mult decât atât, băiatul chiar ar fi fost lovit cu orice îi era mai la îndemână tatălui său.

Citește și: Atentat la Ierusalim! Un adolescent și-a pierdut viața, în urma exploziei bombelor cu cuie ce au fost detonate de la distanță

„Într-o zi am găsit mesajele în telefon şi l-am întrebat: « mami, ce e cu mesajele astea? » Eu am insistat şi mi-a spus: « uite, că tatăl lui este foarte rău cu el, îl bate foarte tare şi nu ţi-am spus ». Ştiu că ei aveau un program foarte strict.

„Ori te faci preot, ori te omor!”. Tănărul de 13 ani din Drobeta, care s-a aruncat de pe o maternitate părăsită, s-ar fi sinucis din cauza tatălui său

[Sursa foto: Observatornews.ro]

Trebuiau să ajungă la o anumită oră acasă. Dacă întârziau şi cinci minute peste ora respectivă, îşi luau bătaie crunt. Mi-a spus copilul meu că îi bătea cu ce nimerea: adică îi lovea cu orice. Coadă de mătură, mătură efectiv, topor, fier de călcat, cu ce avea la îndemână”, a spus femeia, conform antena3.ro.

Prietenii băiatului afirmă că l-au văzut cu vânătăi pe corp

Din nefericire, aceasta nu este singura mărturie despre cele întâmplate. Una dintre prietenele băiatului a afirmat că Ioan era bătut, deoarece nu voia să se facă preot, așa cum era tatăl lui. „Era bătut. Mergeau împreună la sală și fratele meu îl vedea când se schimba că era bătut.

Citește și: Atac armat în Virginia, SUA! Până la 10 persoane au fost ucise de presupusul manager al unui magazin

Pe burtă, pe spate, la coaste. Acolo îl vedea lovit mereu. El picta,(...) iar tatăl lui voia să-l facă preot. Îi zicea: «ori te faci preot, ori te omor! ». Cum te-am făcut, aşa te omor! A zis că vrea să se sinucidă de foarte multe ori şi l-au oprit prietenii. A zis că mai bine moare decât să trăiască ce trăieşte acasă, mai ales că era dus de acasă la mănăstiri, lăsat singur acolo, când făcea vreo prostie, fără telefon, fără nimic”, a mai spus încă o sursă.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Moarte suspectă în Slatina! Un bărbat de 40 de ani a fost găsit fără suflare în apartament

Guvernul va îngheța pensiile de serviciu pentru 5 categorii de pensionari

Moarte suspectă în Slatina! Un bărbat de 40 de ani a fost găsit fără suflare în apartament

Motivul pentru care tânărul nepalez, găsit mort într-o ghenă din Capitală, și-a pus capăt zilelor. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu el ”Era o persoană tăcută. Nu vorbea mult. Dar...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies