Moarte suspectă în Slatina! Un bărbat de 40 de ani a fost găsit fără suflare în apartament

Author: Diana Tilă
Actualizat: 21 nov 2022, 20:14

Moarte suspectă în Slatina! Un bărbat de 40 de ani a fost găsit fără suflare în apartament

Sursa: PixaBay

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost găsit fără viață, într-un apartament din Slatina. Care este cauza decesului?

Luni, 21 noiembrie, un bărbat

în vârstă de 40 de ani a fost găsit fără viață, într-un apartament din Slatina. Potrivit autorităților, nu au fost identificate urme de violență pe corpul victimei.

Citește și: Sfârșit tragic pe o stradă din Hunedoara! O femeie a murit strivită de un TIR care dădea cu spatele

Moarte suspectă în Slatina! Un bărbat de 40 de ani a fost găsit fără suflare în apartament

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apel la 112, luni dimineață, în jurul orei 06:30, cu privire la faptul că o persoană a fost găsită decedată într-un bloc din Slatina.

Autoritățile locale, care s-au deplasat de urgență la fața locului, au stabilit că bărbatul, în vârstă de 40 de ani, nu avea urme de violență pe corp. Tragicul eveniment a avut loc într-un bloc de pe strada Toamnei.

Momentan nu s-a aflat cauza decesului, însă, trupul bărbatului a fost dus la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru autopsie și pentru a se stabili exact care a fost cauza morții bărbatului de 40 de ani.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Citește și: Fiul unui cunoscut procuror din Constanţa s-a împuşcat în cap cu arma tatălui său. De ce a recurs tânărul de 31 de ani la un asemenea gest

"În urma examinării sumare a trupului bărbatului, s-a constatat faptul că acesta nu prezenta urme vizibile de violență pe suprafața corpului. Trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului", arată Poliția Olt.

Prin urmare, autoritățile au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările.

Cine este bărbatul care s-a sinucis într-un mall! Clienții s-au speriat și au luat-o la fugă

Adolescent de 17 ani, ucis cu bestialitate de un recidivist

În urmă cu o săptămână, un tânăr de 17 ani a fost găsit fără viață, plutind în apele râului Crasna, sub podul feroviar din Șimleu Silvaniei.  

Citește și: Adolescent de 17 ani, ucis cu bestialitate de un recidivist. Trupul tânărului a fost aruncat într-un râu

Medicii legiști, care s-au deplasat la ața locului, au descoperit pe că adolescentul a avut mai multe lovituri de cuţit pe corp, mai exact în cap și gât. Mai mult, cercetările au mai arătat că adolescentul ar fi suferit şi o fractură craniană, care i-ar fi cauzat moartea. Astfel, adolescentul de doar 17 ani a avut parte de o moarte violentă, după care trupul său fără viaţă a fost aruncat în apă

 


Șansa celor cinci copilași de a învăța în școala cât o cămăruță este învățătoarea Maria Ștefănuț, care urcă dealul în fiecare zi, indiferent de vreme.