Motivul pentru care o româncă din Italia a fost acuzată de complicitate la moartea bătrânului pe care îl avea în grijă. Cine a pus totul la cale

Author: Lavinia Medrea

Cine a pus totul la cale

Sursa: PixaBay

O româncă din Italia, care se ocupa de îngrijirea unui bătrân, este acuzată de provocarea morții bărbatului prin drogarea acestuia cu medicamente. Femeia ar fi vrut să-i ia averea bătrânului pentru a-l ajuta pe fiul lui.

O română din Italia a fost acuzată de complicitate la moartea bătrânului pe care îl avea în grijă prin drogarea acestuia cu medicamente. Se pare că femeia ar fi vrut să-i ia averea bărbatului pentru a-l ajuta pe fiul victimei. După 18 luni de anchetă, atât femeia cât și fiul bătrânului au fost trimiși în judecată.

De ce a fost românca acuzată de complicitate la moartea bătrânului pe care-l avea în grijă

Crima bătrânului ar fi fost plănuită de proriul său fiu, Stefano Molducci, un bărbat de 40 de ani, fost student la medicină și expert în comerț. iar cea care l-a ajutat în îndeplinirea planului a fost Elena Susma, o româncă în vârstă de 52 de ani, responsabilă cu îngrijirea tatălui său. Femeia l-ar fi drogat cu pastile pe bărbat până a murit. În vârstă de 67 de ani, victima era imobilizată la pat din cauza unui accident rutier.

După ce a primit doze mari de medicamente, starea lui s-a înrăutățit. 

Citește și: A dezmembrat-o și i-a vândut organele. O femeie de 51 de ani a fost ucisă de iubitul ei, în Peru. Capul acesteia a fost descoperit pe o plajă

Danilo Molducciu, tatăl lui Stefano, angajase un detectiv care să-l urmărească pe fiul său, deoarece îl suspecta de furt pentru că îi lipseau sume uriașe de bani din conturi.

Cu puțin timp înainte să moară, Stefano Molducci a scos aproape 50.000 de euro din contul victimei. Timp de cinci luni, a continuat să retragă mici sume de bani, iar la final a ajuns să aibă 450.000 de euro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Au fost găsite benzodiazepine în concentrații de șapte ori mai puternice în corpul bătrânului

După moartea bătrânului, în luna mai a anului trecut, detectivul a finalizat raportul care demonstrează că Stefano retrăgea uriașe sume de bani din conturuile lui Danilo.

Citește și: „Ori te faci preot, ori te omor!”. Tănărul de 13 ani din Drobeta, care s-a aruncat de pe o maternitate părăsită, s-ar fi sinucis din cauza tatălui său

Potrivit autopsiei, victima avea în sânge două tipuri de benzodiazepine, cu concentraţii de până la șapte ori mai mari decât valorile normale. De asemenea, i-au fost administrate și foarte multe pastile pentru inimă. Şi nu au fost singurele. După 18 luni, ancheta a luat sfârșit, iar femeia și fiul victimei au fost găsiți vinovați. 

„Dacă vor apărea alte circumstanțe care necesită clarificări, vom cere să fim audiați din nou”, a declarat Antonio Giacomini, avocatul româncei care a fost trimisă în judecată sub acuzația de complicitate la omor.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!