O femeie de 28 de ani din Anglia a murit la două zile după ce fiicele sale au ars de vii. Incidentul este văzut ca o „triplă crimă”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 23 nov 2022, 11:44

O femeie de 28 de ani din Anglia a murit la două zile după ce fiicele sale au ars de vii. Incidentul este văzut ca o „triplă crimă”

Sursa: the sun

O femeie de doar 28 de ani din Anglia și-a pierdut viața după doar două zile de când fetele ei de un an și de trei ani au ars de vii, în urma unui foc despre care se crede că a fost pus intenționat.

Fatoumatta

Hydara, din Anglia, a murit pe patul de spital, la scurt timp după ce apartamentul în care locuia a luat foc, în toiul nopții.

O femeie din Anglia, de 28 de ani, a murit pe patul de spital, după ce apartamentul i-a luat foc

Fatoumatta Hydara avea două fete: pe Naeemah, în vârstă de un an, și pe Fatimah Drammeh, în vârstă de trei ani.

Duminică, 20 noiembrie, în jurul orei 03:00 dimineața, apartamentul în care locuiau a luat foc.

Fetele sale au ars de vii și s-au stins la spital, acolo unde a fost transportată și mama lor. Fatoumatta Hydara a fost conectată la aparate la scurt timp, dar, în dimineața zilei de ieri, 22 noiembrie, a decedat.

Oamenii legii au demarat o anchetă pentru tripla crimă care a avut loc, deoarece susțin că

toate indiciile duc către un foc ce a fost pus intenționat.

Vecinii femeii au spus că apartamentul în care locuiau a fost cuprins de flăcări și de un fum gros și negru, motiv pentru care mai mulți vecini au fost evacuați de urgență și nici acum nu au voie să revină în locuințe.

Citește și: Ea este Flavia, tânăra de 17 ani care a murit subit la sala de fitness din Alba

„Este un lucru îngrozitor de văzut și agravat pentru că incendiul a fost pornit în mod deliberat. Este îngrozitor, pur și simplu de neimaginat. Este absolut sfâșietor.

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Este un lucru îngrozitor de văzut și agravat pentru că incendiul a fost pornit în mo d deliberat. Este îngrozitor, pur și simplu de neimaginat. Este absolut sfâșietor”, au transmis aceștia, conform The Sun.

Un bărbat de 31 de ani a fost arestat, deoarece este considerat vinovat

Anchetatorii au arestat un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Clifton și, după ce acest lucru s-a întâmplat, oamenii legii l-au asigurat pe tatăl celor două fete, care nu era în Anglia atunci, că vor face tot posibilul pentru a rezolva cazul.

„Avem de-a face cu una dintre cele mai îngrozitoare crime- moartea a doi copii mici și a mamei lor. Aceasta este o tragedie și îmi pot doar imagina durerea familiei. Aceasta îl include pe soțul femeii și tatăl celor doi copii, care nu se afla în Marea Britanie la momentul incendiului.

Doliu în familia Simonei Halep! Bunica tenismenei s-a stins din viață. Mesajul sfâșietor postat de sportivă pe rețelele de socializare

A fost un eveniment extrem de traumatizant pentru ei și aș dori să-i asigur că facem tot ce ne stă în putință pentru a le face dreptatea pe care o merită. Acest lucru este acum tratat ca o triplă crimă. Comunitatea locală a fost șocată și profund întristată de evenimentele din ultimele două zile și vreau să le mulțumesc celor care locuiesc în zonă pentru răbdare și înțelegere în timp ce strângem dovezi la fața locului.

Citește și: Moarte suspectă în Slatina! Un bărbat de 40 de ani a fost găsit fără suflare în apartament

Vreau să le mulțumesc și celor care s-au prezentat deja, dar aș îndemna pe oricine are orice informație, indiferent cât de nesemnificativă crede că ar fi, să ne contacteze”, a declarat Mark-Sinski, inspector-șef.