Filmul tragediei în care doi frați au murit pe loc, într-un accident îngrozitor în Bacău

Author: Alina Petre
Actualizat: 21 aug 2023, 03:45

Accident grav în Bacău

Sursa: ISU Bacău

O familie a fost distrusă într-o clipă în urma unui accident care s-a produs astăzi în județul Bacău. Doi frați au murit pe loc.

Tragedia a avut loc luni, pe Drumul Național 2G, în județul Bacău. Doi fraţi au murit pe loc, după ce maşina în care se aflau s-a izbit frontal de un camion.

Citește și: O mașină de lux a luat foc în Nordul Capitalei. Flăcările s-au extins și blocul din apropiere. Pompierii au intervenit de urgență

Filmul tragediei în care doi frați au murit pe loc, într-un accident îngrozitor în Bacău

Accidentul s-a produs pe raza  localităţii Luncani, judeţul Bacău, în urma impactului au rezultat două victime, doi frați cu vârstele 39 ani și respectiv 45 ani.

 Din primele informații, se pare că bărbatul de 45 de ani, din comuna Ghimeș-Făget, în timp ce conducea pe raza localității Luncani, a intrat în coliziune frontală cu un camion care circula regulamentar pe sensul opus. 

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2G, la kilometrul 11+500 de metri, în zona localităţii Luncani, judeţul Bacău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocamion, care au intrat în coliziune frontală”, a relatează Centrul Infotrafic. 

„În urma coliziunii dintre un autoturism și un autocamion au rezultat 3 victime: 2 victime decedate de sex masculin( 39 ani și 45 ani) și 1 persoana de sex masculin de (49 de ani) fără marcă traumatică, care a refuzat

asistența medicală. S-au asigurat măsuri PSI. Circulația rutieră este blocată pe DN 2G pentru efectuarea măsurătorilor de către echipaje IPJ”, a transmis ISU Bacău.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Şoferul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele producerii accidentului de circulație.

Accident grav în Capitală: o persoană a murit, iar alte 4, rănite

Un grav accident de curculație a avut loc sâmbătă seară în București. În urma impactului 4 persoană a murit și alte 4 au fost rănite și transportate la spital, după ce taxiul în care se aflau a lovit un autobuz, apoi a luat foc.

Se pare că șoferul taxiului a pierdut controlul volanului și a lovit în plin autobuzul STB care mergea regulamentar pe sensul opus.

La fața locului au intervenit șase echipaje SMURD, două autospeciale de stingere şi unul de descarcerare au intervenit de urgență.

În urma impactului, șoferul taxiului a decedat, iar cei 4 pasageri au fost răniți și transportați de urgență la spital.

Citește și: Un adolescent de doar 16 ani din Republica Moldova s-a aruncat în gol, după ce a trimis un mesaj de adio fetei pe care o iubea. Acesta și-a înștiințat și mama

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!