Mocanu și Andra s-au despărțit! Anunțul a luat-o prin surprindere pe brunetă! Ce reacție a avut

Author: A.I.
Actualizat: 08 oct 2019, 19:00

Bogdan Mocanu a făcut în emisiunea de astăzi a show-ului "Puterea dragostei" anunțul la care se aștepta multă lume: s-a despărțit de Andra Voloș!

Faptul că Andra a dansat cu Andy a fost picătura care a umplut paharul pentru Mocanu. El și-a anunțat decizia de a se despărți de Andra în emisiune.

Prezentatoarea show-ului, Andreea Mantea, a deschis subiectul și l-a întrebat pe Mocanu dacă el și Andra s-au despărțit. 

"DA", a răspuns el, precizând că a luat decizia "astăzi". Anunțul a făcut-o pe Andreea Mantea să izbucnească în

râs.

"Iartă-mă (n.r.- către Andra), m-a pufnit râsul pentru că... Cumva o anunți pe ea, că ea nu știa", a spus Andreea Mantea. Andra a zâmbit și ea când a aflat, după care a fost serioasă.

"Știe, știe", a intervenit Jador. 

Citeste si: Mariana a ajuns la capătul răbdării cu Jador: "Gata, nu-l mai vreau"! Mocanu i-a spus cum să îl cucerească: "Eu îl cunosc"

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Citeste si: Cum arată sora Biancăi de la "Puterea dragostei"! Iubita lui Livian a mărturisit cât de dor îi este de casă

Citeste si: Cine e noua concurentă din casa "Puterea dragostei"! A avut o relație cu un fost concurent! Manuela le-a spus băieților că a intrat pentru Baxter, dar s-a apropiat de None!

Mocanu și Andra s-au despărțit! Anunțul, făcut la "Puterea dragostei"

"Cred că știe, e de la sine înțeles. Cum nu spui că mă bat cu un om și după aia gagică-mea dansează cu el după două zile, cred că și faptul că dacă eu stau supărat într-o cameră și ea dansează cu altul, e de la sine înțeles că e pa-pa. N-am vrut să anunț pe nimeni nimica", a spus Mocanu.

"Ați încercat să vă rezolvați problema, lipsa de comunicare?", l-a întrebat

Andreea Mantea pe Mocanu.

Exclusiv! Camelia Dumitrache, sora lui Jador, aruncă bomba despre artist:

"Am încercat, am vorbit cu un perete din baie...", a răspuns Mocanu.

"Când spune că a vorbit cu un perete, se referă că a dat cu pumnul în perete", a intervenit Jador, moment în care Andreea Mantea a spus că a remarcat că Mocanu e lovit la mână.