Plusica a dezvaluit adevaratele INTENTII ale Manuelei, noua concurenta ''Puterea dragostei''! De ce a venit in emisiune

plusica manuela puterea dragostei

Plusica i-a transmis un mesaj cele mai noi concurente ''Puterea dragostei'', Manuela.


In articol:

Se pare ca cele doua sunt prietene, iar Plusica a dat-o de gol si a dezvaluit care sunt adevaratele sale intentii. Iata ce mesaj i-a scris aceasta pe o retea de socializare: 

Citeste si: Manuela Puterea Dragostei - Bomba sexy! Imagini de infarct cu Manuela, cea mai noua concurenta din casa dragostei

plusica manuela puterea dragostei

Citeste si: Cine e noua concurentă din casa "Puterea dragostei"! A avut o relație cu un fost concurent! Manuela le-a spus băieților că a intrat pentru Baxter, dar s-a apropiat de None!

Manuela Oprisiu nici bine nu a intrat in casa dragostei ca a si atras atentia! Atat fetele, dar mai ales baietii de la "Puterea dragostei" si-au aratat interesul pentru noua venita, care, se pare ca nu e doar o fata frumoasa in cautarea sufletului pereche.

Manuela Puterea Dragostei 

Frumoasa bruneta nu a fost mereu bruneta! Dimpotriva, se pare ca Manuela are culoarea naturala a parului destul de deschisa la culoare. Nici prezenta in fata camerelor de filmat nu e o noutate pentru focoasa ardeleanca! Tanara e un model profesionist si are ani de zile de cand a invatat cum sa defileze pe un podium, in fata privitorilor.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate