Cine e noua concurentă din casa "Puterea dragostei"! A avut o relație cu un fost concurent! Manuela le-a spus băieților că a intrat pentru Baxter, dar s-a apropiat de None!

Autor: A.I.
Actualizat: 07 oct 2019, 19:00

Manuela a intrat în casa "Puterea dragostei". None a privit-o îndelung pe aceasta atunci când a intrat în casă, iar Mocanu a recunoscut că o cunoaște.

Primul care a abordat-o pe Manuela a fost chiar Bogdan Mocanu, care o și cunoștea.

"Nu știți? A fost gagica lui Bobicioiu. A fost cu Bobicioiu", a spus Mocanu. Manuela a dezvăluit că ea și Bogdan Mocanu se cunosc. "Printr-o prietenă", a spus ea. 

Citeste si: Manuela Puterea Dragostei- Bomba sexy! Imagini de infarct cu Manuela, cea mai noua concurenta din casa dragostei

Manuela, fosta iubită a lui Bobicioiu, a intrat la Puterea dragostei

None a întrebat-o câți ani are și dacă a trimis-o Bobicioiu în emisiune, spre amuzamentul băieților. "Sunt ardeleancă, sunt din Alba. Am 25 de ani. Sunt Vărsător. Nu sunt chiar din Alba-Iulia, din Sebeș. Nu m-am mai uitat de când ai reintrat tu (n.r.- None)", le-a spus Manuela băieților.

"Eu am 29", i-a spus None Manuelei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Pari o fată foarte drăguță. Prima impresie, că nu e fițoasă deloc. Prima impresie, belea.

Ei mă știu, că spun în față, n-am menajamente", a spus Fizz.

L-a întrebat pe Baxter dacă are iubită și s-a apropiat de None

Mai în glumă, mai în serios, Manuela l-a întrebat pe Baxter dacă are iubită.

"Ai iubită, Baxter?", l-a chestionat, direct, Manuela pe Baxter. "Are iubită, dar iubita lui nu e geloasă", au glumit băieții.

Ulterior, None s-a apropiat de ea și a studiat în ce măsură s-ar potrivit ca înălțime.

"Ce bine vă stă împreună", au remarcat băieții. 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!