Mocanu și Andra, imagini fierbinți! S-a întâmplat chiar în fața camerelor TV, după tensiunile legate de None! Cei doi au dat frâu liber pasiunii pe canapea

Author: A.I.

Mocanu și Andra au trecut prin tensiuni în cuplu în ultima perioadă, după ce None a afirmat că a simțit că Andra este atrasă de el.

None a afirmat că atracția este reciprocă, dar că el nu va face niciun pas spre Andra atât timp cât ea este într-o relație cu Mocanu.

Afirmațiile lui None de la "Puterea dragostei" au creat tensiuni mari între Andra și Mocanu. Ei bine, pare că acestea s-au rezolvat momentan.

Mocanu și Andra, imagini fierbinți! Au dat frâu liber pasiunii

Mocanu și Andra au fost în emisiunea de astăzi "Puterea dragostei" protagoniștii unor imagini incendiare, ei sărutându-se pe canapea și ținându-se în brațe.

Mocanu a vorbit pe canapea cu Andra, în timp ce o ținea în brațe, despre haine, propunându-i acesteia să meargă cu ea să-și cumpere alte haine. Andra a refuzat. Cei doi s-au mai contrat pe tema vestimentației prea sexy a Andrei. 

"Nu ții la imaginea ta", a acuzat-o Mocanu pe Andra, reproșându-i ținutele sexy din emisiune. Relația Andrei cu Mocanu trece prin momente destul de dificile. Cei doi s-au certat în culise, iar ulterior au apărut și afirmațiile lui None, care nu numai că a dezvăluit că a simțit că Andra e atras de el, dar a și recunoscut că o place pe Andra și că ar vrea o relație cu ea. 

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

De partea cealaltă, Andra i-a reproșat lui Mocanu în trecut că a vorbit cu Ligi în casa "Puterea dragostei", în ciuda faptului că cele două s-au certat de curând. Mocanu, revoltat și gelos, i-a dat de înțeles Andrei că nu este de acord cu ținutele extrem de

sexy pe care ea le poartă în timpul filmărilor, considerând că ea atrage, astfel, atenția tuturor băieților din casă.

Exclusiv! Camelia Dumitrache, sora lui Jador, aruncă bomba despre artist:

Citeste si: Bianca e în depresie! Vrea acasă! Mărturisirea câștigătoarei "Puterea dragostei" sezonul 1

Citeste si: Roxana, fosta concurenta de la “Puterea Dragostei”, a comis-o direct in platoul emisiunii “Roata Norocului”!

Citeste si: Dupa ce Livian s-a uitat la chilotii ei Mariana a prins curaj! Fanii au luat foc: s-a pozat cu fundul la vedere