Mariana a ajuns la capătul răbdării cu Jador: "Gata, nu-l mai vreau"! Mocanu i-a spus cum să îl cucerească: "Eu îl cunosc"

Author: A.I.

Mariana i-a înnebunit pe toți de la "Puterea dragostei" cu Jador, iar tocmai acum, când Jador s-a întors în casă, pare că vrea să renunțe la lupta pentru el.

Mariana a vorbit cu Jador și Livian despre strategia pentru a-l cuceri pe Jador.

De față a fost și Baxter, care poate juca un rol important în această strategie.

"Știi ce sfat îți dau? Că eu îl cunosc. Pe el îl atrage când o femeie nu-l bagă în seamă și când bagă în seamă pe altcineva. Baxter e disponibil", i-a spus Mocanu Marianei, încercând să o convingă să nu renunțe la Jador.

Jador încearcă să o cunoască mai bine pe Manuela

În timp ce Mocanu o ajuta pe Mariana cu strategia de cucerire a lui Jador, artistul vorbea cu noua concurentă de la "Puterea dragostei", Manuela, și încerca să o cunoască mai bine pe aceasta. 

"Am un salon de bronzat în Sebeș", i-a dezvăluit Manuela lui Jador.

"Se vede că ai salon de bronzat, că pe burtă ești praf de bronzată.

Și tu ești zilnic acolo?", a întrebat-o Jador pe Manuela.

"Da, acolo sunt toată ziua. Vin cliente, le programez aparatul, le dezinfectez după ce vin din aparat", a răspuns ea. 

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

Jador a întrebat de noua concurentă de când a intrat în casă

Jador a reintrat în casa" Puterea dragostei" în emisiunea de ieri! A fost o explozie de bucurie în emisiune, atât fetele, cât și băieții fiind foarte bucuroși că l-au văzut.

"M-am urcat la 12 în avion și m-am dat jos la 6", le-a dezvăluit Jador celor din casă. Jador a întrebat rapid de noua concurentă de la "Puterea dragostei". "Îi place cuiva de noua fată? E frumoasă? E cuminte?", a întrebat Jador. Manuela, fosta iubită a lui Alex Bobicioiu, a intrat în casa "Puterea dragostei" și le-a atras atenția mai multor băieți, în special lui None.

Citeste si: Cum arată sora Biancăi de la "Puterea dragostei"! Iubita lui Livian a mărturisit cât de dor îi este de casă

Exclusiv! Ema Karter și Bogdan Mocanu, pentru prima dată împreună la o emisiune:

Citeste si: Jador a reintrat în casa "Puterea dragostei"! Mariana l-a așteptat într-un mod inedit: "Da' de ce n-ai sutien?"! Ce reacție a avut Mocanu când l-a văzut

Citeste si: Cine e noua concurentă din casa "Puterea dragostei"! A avut o relație cu un fost concurent! Manuela le-a spus băieților că a intrat pentru Baxter, dar s-a apropiat de None!