Jador a reintrat în casa "Puterea dragostei"! Mariana l-a așteptat într-un mod inedit: "Da' de ce n-ai sutien?"! Ce reacție a avut Mocanu când l-a văzut

Jador a reintrat în casa "Puterea dragostei"! A fost o explozie de bucurie în emisiune, atât fetele, cât și băieții fiind foarte bucuroși că l-au văzut.


In articol:

Mariana i-a sărit în brațe lui Jador, în timp ce prietenul cântărețului, Mocanu, l-a pupat și l-a îmbrățișat. De altfel, Jador i-a pupat și i-a îmbrățișat pe toți băieții din casa "Puterea dragostei". 

Pe Bianca Comănici a pupat-o pe frunte, spunând că e "sora" lui. "E sora mea Comănici", le-a mărturisit Jador celor din casă, luând-o în brațe pe Bianca.

Jador a reintrat în casa "Puterea dragostei"! Ce reacții a stârnit

Mariana a fost extrem de fericită să îl vadă pe Jador. Bianca a vrut să îi dea pedeapsă, să nu mai stea cu el, însă Mariana nici nu a vrut să audă.

"Mai vreau să stau 5 minute cu Jador", a spus ea.

"Da' de ce n-ai sutien, Mariana?", a întrebat-o Jador. "Da' ce, nu-ți place?", a replicat ea.

Citeste si: Vestea momentului pentru toată România: Florin Cîțu a anunțat beneficiile pentru toți românii - capital.ro

Jador a întrebat de noua fată de la "Puterea dragostei"

"M-am urcat la 12 în avion și m-am dat jos la 6", le-a dezvăluit Jador celor din casă. 

El a fost curios să afle cine este noua concurentă de la "Puterea dragostei".

"Îi place cuiva de noua fată? E frumoasă? E cuminte?", a întrebat Jador. Manuela, fosta iubită a lui Alex Bobicioiu, a intrat în casa "Puterea dragostei" și le-a atras atenția mai multor băieți, în special lui None.

Citeste si: Mocanu și Andra, imagini fierbinți! S-a întâmplat chiar în fața camerelor TV, după tensiunile legate de None! Cei doi au dat frâu liber pasiunii pe canapea

Citeste si: Bianca și Livian, dezvăluiri despre ce se întâmplă la "Puterea dragostei" în afara camerelor TV! Ce au spus despre scandalurile dintre concurenți și cine conduce în relația lor

Citeste si: Bianca s-a pupat pe gură cu Jador?! Imaginile care nu s-au văzut la TV

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies