Mocanu i-a prins în pat pe Jador și Mary! S-a întâmplat în casa "Puterea dragostei"! Imaginile pe care nu le vei vedea niciodată la TV

Author: A.I.

Bogdan Mocanu este unul dintre cei mai populari concurenți de la "Puterea dragostei". Pe lângă faptul că a câștigat primul sezon, Mocanu are un vlog foarte urmărit pe YouTube.

Chiar înainte de Marea Finală "Puterea dragostei" sezonul 1, în urma căreia Bogdan Mocanu a ieșit câștigătorul competiției masculine, simpaticul concurent a făcut un vlog, pe care l-a intitulat "I-am prins în pat pe JADOR și

MARINELA! Pregătiri pentru FINALA DE LA PUTEREA DRAGOSTEI!".

Vlogul este filmat chiar în casa "Puterea dragostei". Apariția lui Mary a făcut show, ca întotdeauna. Mai întâi l-a certat pe Bobicioiu pentru o glumă a acestuia. "Zici că ești semafor", i-a spus Bobicioiu lui Mary, aceasta mergând la el să îl lovească, în glumă. Bobicioiu a profitat. "Stai, mă, că mă dezbraci, prostule!", a reacționat Mary, iar ceilalți prezenți în casă au râs.

"Păi asta și voia", au spus ei.

Mocanu de la Puterea dragostei i-a prins în pat pe Jador și Mary!

Ulterior, Mary a mers să îl bage în seamă pe Jador, care stătea plictisit pe canapea. Mary l-a luat în brațe și l-a apărat pe Jador atunci când Bobicioiu l-a lovit, în glumă pe acesta.

Mocanu a făcut și el o glumă, dându-i o palmă peste fund lui Mary, pentru ca aceasta să creadă că era, de fapt, Bobicioiu. Totul se întâmpla înainte de Marea Finală "Puterea dragostei" sezonul 1. "Zănoagă deja votează", a glumit Mocanu cu Alex Zănoagă, care se pregătea și el de finală. 

Citește și: Suferiti de tensiune mare? Recomandari de ceai pentru scaderea tensiunii

Mocanu și Andra, probleme în cuplu

Mocanu formează în sezonul al doilea al show-ului "Puterea dragostei" un cuplu cu Andra. Cei doi au avut, recent, mai multe obstacole în calea relației lor. Mocanu și Andra au trecut prin tensiuni în cuplu în ultima perioadă, după ce None a afirmat că a simțit că Andra este atrasă de el.

None a afirmat că atracția este reciprocă, dar că el nu va face niciun pas spre Andra atât timp cât ea este într-o relație cu Mocanu.

Afirmațiile lui None  de la" Puterea dragostei" au creat tensiuni mari între Andra și Mocanu. Ei bine, pare că acestea s-au rezolvat momentan.

Citeste si: Adevărul despre sărutul lui Mocanu cu Mary din camera roșie! De ce nu au fost niciodată împreună

Exclusiv! Ema Karter și Bogdan Mocanu, pentru prima dată împreună la o emisiune:

Citeste si: Cum arată sora Biancăi de la "Puterea dragostei"! Iubita lui Livian a mărturisit cât de dor îi este de casă

Citeste si: Ce masina de fite conduce Rafaela, fosta concurenta ''Puterea dragostei''! O masina pe care putini si-o pot PERMITE!

Citeste si: Bogdan Mocanu se DESPARTE de Andra? Cum reactioneaza dupa ce o vede in bratele lui Andy? Urmariti totul MARTI, de la 11:00 si de la 17:00, pe Kanal D

 


Bianca și Laurențiu, de la tachinări la război! Concurentul a dat cărțile pe față și a recunoscut ce anume l-a determinat să se îndepărteze de Bianca, după plecarea lui Alexandru din Casa iubirii! „N-am mai simțit nimic nici din partea ta!”