Mircea Bravo, detalii în premieră, în emisiunea „Zig Zag”, despre cel mai noul film al său. Despre ce este vorba și cum a decurs procesul de creație

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 09 oct 2022, 17:48

Mircea Bravo, detalii în premieră, în emisiunea „Zig Zag”, despre cel mai noul film al său. Despre ce este vorba și cum a decurs procesul de creație

Sursa: Instagram

Mircea Bravo a fost invitat în emisiunea „Zig Zag”. Acesta a vorbit despre cel mai nou film al său, primul film de lungmetraj pe care l-a făcut vreodată.

Mircea Bravo a fost invitat în emisiunea „Zig Zag”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive. Acesta a vorbit despre cel mai nou film al său, oferind câteva detalii despre ce este vorba.

Mircea Bravo, de la filmulețe virale în mediul online, la primul film de lung metraj

«Mirciulică » este primul nostru film de lung metraj.

Tot timpul ne-am dorit să facem un film, făceam noi filmulețe mai mici, era fain să vedem că oamenii se bucură. «M-ați făcut să mă simt mai bine ». «Măi, dar, dacă ar merge la un film în cinematograf, timp de 90 de minute, cât de bine l-am face pe omul ăla să se simtă?».

Și, în 2021, am zis «Știi care e primul pas să facem filmul? Programăm un weekend, cu echipa de creație, la o cabană.

Dacă facem treaba, după aia, se pune în mișcare».

Citeste si: Anisia Gafton, mărturisiri tulburătoare despre o întâmplare nefastă petrecută pe scenă! „Eu în momentul ăla am simțit pericol”

Și eram cu Cristi, Cristi care este asociatul meu, regizorul meu, de la începutul proiectului a fost alături de mine. Am luat o cabană lângă Cluj, a mers toată echipa de creație.

Cabana a fost a unui prieten de-al nostru.

Am stat 2,3 zile și căutam ideea senzațională. «Hai să facem un film care să ne placă nouă» și ideea a fost să facem ceva care mi s-ar potrivi și mie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Eu sunt actorul principal în film. E povestea unui tânăr de 30 de ani, care vrea să meargă la București, să dea examen, să se facă procuror. Pică examenul și se întoarce să stea cu părinții, împreună, în același apartament, în Gherla, un oraș de 30.000 de locuitori.

În film, stau cu părinții și mă angajez la un baron local.

La un moment dat, în povestea asta, apare și soția lui, o femeie sexy, frumoasă, cu care sunt trimis să fac cumpărături prin oraș. De acolo, situația se complică un pic, bineînțeles că apare și bunica pe parcurs, care, cumva, mă ajută în multe decizii.

Filmul vrem să fie despre tânărul ăla, pentru că încă sunt în România, care stă cu părinții și care trebuie să se maturizeze”, a povestit Mircea Bravo.

Citeste si: Bianca Drăgușanu recunoaște dacă s-a jucat sau nu cu sentimentele oamenilor: „Da, m-am jucat, dar cine nu se joacă?!”

Mircea Bravo a dezvăluit modul prin care poate scăpa de orice problemă

„Eu am o calitate, și anume, fața de prost. Eu pot să fac o față de prost și, dacă mă duc într-o interacțiune și bag fața asta, omul nu te lovește. Ce îi subcomunic: «Băi, tu eși cel mai tare, eu sunt cel mai fraier, scuză-mă că-s prost”» și, atunci, nu te bate nimeni, poți face orice”, a mai povestit acesta.