Anisia Gafton, mărturisiri tulburătoare despre o întâmplare nefastă petrecută pe scenă! „Eu în momentul ăla am simțit pericol”

,

Invitată în cadrul emisiunii ZIG ZAG, pe canalul de YouTube, theXclusive, Anisia Gafton a făcut dezvăluiri uluitoare din viață personală dar și ceea ce a pățit pe scenă de-a lungul timpului.

Deși are doar 34 de ani, Anisia Gafton a reușit să câștige admirația publicului din România, încă de la primele ei apariții savuroase pe micile ecrane, în diverse show-uri de televiziune, sau în numere uluitoare de stand-up, în cadrul cărora a dovedit un talent uriaș și o carismă aparte. 

Anisia Gafton, mărturisiri tulburătoare despre o amintire nefastă petrecută pe scenă

Invitată în cadrul emisiunii ZIG ZAG, prezentată de George Tănase, pe canalul de YouTube, theXclusive, Anisia Gafton a vorbit sincer despre clipe memorabile din viață ei de artist, a povestit cele mai hazlii momente, dar și cele mai nostime sau periculoase pățanii petrecute pe scenă în timpul unor spectacole desfășurate prin țară. 

Întrebată dacă a avut vreodată spectacole în care siguranță ei a fost pusă în pericol, Anisia a răspuns cu sinceritate că i s-a întâmplat acest lucru de mai multe ori chiar și nu se mai teme de absolut nimic, pentru că s-a obișnuit cu diverse reacții ale spectatorilor. Îndrăgită actrița a povestit ce i s-a întâmplat la un moment în timpul unui spectacol la Fălticeni, acolo unde un spectator la un moment dat a urcat pe scenă și a luat-o în brațe spunându-i că o va duce acasă, iar în acea clipă a simțit cu adevărat că se află în pericol. 

„Doamne, de câte ori... Dar întrebați-mă de câte ori ai avut spectacole în care ai fost în siguranță! La un moment dat făceam un fel de pantomimă și chemăm trei bărbați pe scenă! Unul dintre ei cred că a încercat să mă violeze pe scenă! M-a luat în brațe, era și în Fălticeni și a zis că: «O duc acasă» Eu în momentul ăla am simțit pericol! Dar eu nu mă sperii așa!”, a

spus Anisia Gafton.  

Citeste si: Anisia Gafton, farsă de zile mari pentru Ionuț Rusu! Iată cum a reacționat celebrul actor și ce s-a întâmplat!

Citeste si: Exclusiv! Ce îi leagă, de fapt, pe George Tănase și Ionuț Rusu: "Am trecut prin momente de sărăcie maximă pe care acum ni le amintim cu mult amuzament"

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Laurențiu Reghecampf refuză ca Anamaria Prodan să-i mai poartă numele în acte. Impresara ar reveni la numele Dumitrescu

Măcelul cinic al lui Erdoğan asupra kurzilor - și tăcerea Vestului - trebuie să ia sfârșit (Haaretz)

Laurențiu Reghecampf refuză ca Anamaria Prodan să-i mai poartă numele în acte. Impresara ar reveni la numele Dumitrescu

Dezvăluiri în exclusivitate! Cum a încercat presa să îl pună într-o lumină proastă pe Radu Pietreanu: „Au gafat din articol în articol. Tot să-mi strice familia!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies