Anisia Gafton, farsă de zile mari pentru Ionuț Rusu! Iată cum a reacționat celebrul actor și ce s-a întâmplat!

Author: Ana Filip
Actualizat: 03 oct 2022, 14:43

Îndrăgita comediantă Anisia Gafton, apariție de senzație în cadrul emisiunii ZIG ZAG, pe canalul de YouTube, theXclusive.

Anisia Gafton are 34 de ani, provine din Iași și a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe de stand-up din România, reușind să cucerească publicul prin atitudinea ei cameleonică și prin aparițiile ei de senzație în micile ecrane, în cadrul show-urilor de stand-up sau în mediul online. 

Anisia Gafton, farsă de zile mari pentru Ionuț Rusu

Invitată în cadrul emisiunii ZIG ZAG, pe canalul de YouTube, theXclusive, Anisia Gafton a făcut mărturisiri inedite și savuroase din culisele vieții sale și a răspuns tuturor provocărilor lansate de George Tănase.

Mai mult decât atât, spre finalul emisiunii îndrăgită actrița a acceptat să îi pregătească ad-hoc o farsă prietenului lor comun, Ionuț Rusu. 

Întrebată ce meserie ar face dacă într-o bună zi nu ar mai avea succes cu domeniul în care activează în prezent, Anisia a răspuns cu sinceritate că i-ar plăcea să se reorienteze către dansul la bară. Aceasta a mărturisit că știe câteva mișcări esențiale și îi ies foarte bine acele unduiri specifice. 

George Tănase: Dacă mâine ar trebui să te reprofilezi, ce meserie ai practică? Dacă mâine dispare stand-up-ul, dispar scenetele, dispar show-urile tv, ce ai face?

Anisia Gafton: Dansatoare la bară!

George Tănase: Ai veleități, de fapt, eu le-am văzut că am mers la multe petreceri!

Anisia Gafton: Am abilități, sunt foarte elastică! E bine! 

La un moment dat, George Tănase a lansat o provocare Anisiei și anume să îi pregătească o farsă de zile mari unui prieten. Astfel, Anisia l-a ales pe Ionuț Rusu căruia a trebuit să îi ceară o suma considerabilă de bani, pentru a vedea dacă îi este sau nu un prieten adevărat și va sări să o ajute cu suma respectivă.

În cele din urmă, Ionuț Rusu a răspuns la telefon și a ascultat cerință neașteptată a Anisiei. Conform instrucțiunilor lui George Tănase, Anisia i-a cerut lui Ionuț Rusu cinci mii de euro, invocând faptul că are de plătit o amendă mare. După ce i-a expus problema pe care a întâmpinat-o, Anisia s-a plâns că are mare nevoie de acea suma, iar Ionuț Rusu a decis să o ajute doar cu o parte din bani.

„Părea o decizie de la Anisia! Ea mai ia decizii de astea pe moment! Sa-mi dai banii înapoi! Dar ai plâns frumos, bravo! Va pup!”, a spus Ionuț Radu. 

Anisia Gafton, farsă de zile mari pentru Ionuț Rusu! Iată cum a reacționat celebrul actor și ce s-a întâmplat!

Citeste si: Exclusiv! Ce îi leagă, de fapt, pe George Tănase și Ionuț Rusu: "Am trecut prin momente de sărăcie maximă pe care acum ni le amintim cu mult amuzament"

Citeste si: George Tănase, discuții în “ZigZag”, cu celebrități din România, pe canalul de YouTube theXclusive

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies