George Tănase, discuții în “ZigZag”, cu celebrități din România, pe canalul de YouTube theXclusive

Author: Oana Picerea

George Tănase, discuții în “ZigZag”, cu celebrități din România

Ionuț Rusu, charismaticul comediant, este invitatul primei ediții

Începând de săptămâna aceasta, pe canalul de YouTube theXclusive, emisiunea “ZigZag”, prezentată de George Tănase, le va aduce privitorilor, în fiecare sâmbătă, întrevederi relaxate cu celebrități din România, abordate într-o notă amuzantă, confesiuni presărate cu umor și naturalețe.

George Tănase, discuții în “ZigZag”, cu celebrități din România

În prima ediție a emisiunii “ZigZag”, difuzată în această sâmbătă, pe canalul de YouTube theXclusive, comediantul Ionuț Rusu, care a avut parte de o evoluție impresionantă în mediul online, se va afla față în față cu George Tănase și va fi supus unor provocări inedite, dar și unor întrebări menite să îl dezvăluie celor care urmăresc emisiunea.

Citeste si: Maurice Munteanu, mărturisiri despre cea mai dureroasă poveste de dragoste pe care a trăit-o: „Mi-am smuls părul”

Radu Pietreanu, mărturisiri incendiare! Cu ce vedetă celebră ar pleca pe o insulă pustie!

Va avertizez încă de la început că acest episod va poate afecta emoțional dacă nu îl urmăriți cap coadă! Este foarte periculos, e genul de episod care v ă  poate aduce 7 ani de ghinion dacă nu îl distribuiți cu prietenii.

Invitatul meu de astăzi este unul dintre cei mai talentați oameni dintre câți cunosc
…”, a spus George Tănase, glumind în stilul care l-a făcut atât de iubit de public. 

Nu pierdeți, în fiecare sâmbătă, întâlniri pline de umor și dezvăluiri, dintre George Tănase și invitații săi, la “ZigZag”, pe canalul de YouTube TheXclusive!

Citeste si: George Tănase, declarații în exclusivitate despre problemele de sănătate, la "Fiță cu Adiță", pe canalul de YouTube theXclusive!

 


Cookies