Maurice Munteanu, mărturisiri despre cea mai dureroasă poveste de dragoste pe care a trăit-o: „Mi-am smuls părul”

,

În ultima ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță”, inegalabilul Maurice Munteanu a vorbit despre dragoste, relații și despre cât de mult a suferit el pentru iubire.


In articol:

În ultima ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță”, difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Maurice Munteanu, cel mai îndrăgit jurat de la „Bravo, ai stil!” și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri, în stilul său caracteristic, despre dragoste, suferință și relații.

Maurice Munteanu, despre suferința în dragoste

Întrebat de Adiță dacă a suferit din dragoste, Maurice Munteanu a răspuns:

Citeste si: Raluca Bădulescu iubește din nou! Cine este și cum arată noul ei iubit: „Da, pot spune că sunt îndrăgostită”

„Da. Tu n-ai suferit din dragoste? Chiar m-am tăvălit din dragoste, mi-am smuls părul... doar că a fost o suferință tâmpă, trăită și prost, și tâmp și la jumate. Era o perioadă cam zbuciumată și chestia asta produce un fel de dedublare. Și atunci sigur că eram delusional (n.r.: traducere: delirant) cumva, și ce mi se părea mie că e realitate de fapt nu era realitatea. Și de aici și suferința”.

Ce așteptări are Maurice Munteanu de la un partener: „E o condiție obligatorie”

Întrebat de Adiță dacă a avut așteptări prea mari de la partenerul care i-a adus suferința, Maurice a mărturisit:

„Nu despre asta e vorba, din păcate nu a existat sincron. Eu nu eram prezent și persoana cealaltă era prea prezentă, și atunci nu pot să spun nici că a fost vina mea, sigur că în proporție de 80% a fost vina mea, dar de fapt nu a fost vina mea. Cert este că nu sunt neapărat un om al regretelor, ce a fost, a fost. În orice caz, nu mai cred neapărat în dragostea aia tâmpă, totală”.

Citeste si: Adela, fosta finalistă Bravo, ai stil!, despre greutățile prin care a trecut cu fiul ei, Dima, dar și despre legătura specială pe careo au: "Am mers la Bruxelles și am avut diagnosticul final"

„Cred foarte tare în ideea de parteneriat, în doi oameni care sunt cel puțin egali, e o condiție obligatorie, din punctul meu de vedere, și cred foarte tare în partenerul lângă care poți evolua, de la care ai ce să înveți zilnic, care trebuie să fie un pic mai sus cu două-trei trepte decât tine, în niciun caz mai jos, altfel nu are cum să meargă. De asta, de cele mai multe ori, lucrurile nu funcționează între oameni”, a explicat Maurice, despre cum ar trebui să fie un partener potrivit pentru orice persoană.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Exclusiv! Maurice Munteanu, critici dure la adresa influencerilor de pe Instagram: "Nu putem vorbi de modele sau repere"

Breaking: Nicolae Ciucă anunță înființarea Băncii de Dezvoltare, cu capital de stat

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Exclusiv! Care este secretul dietei lui Maurice Munteanu. Juratul Bravo, ai stil! arată mai bine ca niciodată: "Nu există minune, asta e o chestie stupidă!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies