Exclusiv! Adela Tecuceanu, "muza" lui Maurice Munteanu de la Bravo, ai stil!, interviu debordant de sincer: "Am luat viața în piept ca o femeie singură cu un copil, mamă singură, o etichetă destul de des stigmatizată"

,
Adela tecuceanu este mama singura

Ce face Adela Tecuceanu la 5 ani dupa ce a participat la Bravo, ai stil! unde a fost finalista

[Sursa foto: Instagram]

Adela Tecuceanu a vorbit in cadrul unui interviu emotionant despre viata ei dupa Bravo, ai stil!, schimbarile prin care a trecut de cand este mama , despre pasiunea pentru moda si cariera.

Ai intrat în competiție ca o tânără timidă, dar a carei voce a răsunat tot platoul când ai început să canti. Acum, ești o adevărată femeie, stăpână pe ea, o "femme fatale" chiar. Cum ai evoluat în tot acest timp? Ce face Adela Tecuceanu la 5 ani după participarea în sezonul doi Bravo, ai stil!

Adela Tecuceanu: "Nu m-am simțit niciodată o "femme fatale" desi cu ghilimelele de rigoare asta transpir prin toți porii.

M-aș descrie ca fiind o femeie extrem de pasională care se implică foarte mult emoțional în tot ceea ce face, o perfecționistă, iar la 5 ani după experiența Bravo, ai stil! sunt mama unui băiețel de un an și șapte luni, o experiență care m-a desăvârșit ca femeie, sunt mai echilibrată, motivată ca niciodată și cred că asta a fost pentru mine o provocare care m-a ajutat să îmbin rațiunea cu emoționalul, lucru pe care înainte nu îl puteam facem."

Adela Tecuceanu si Dima

Adela este mamica unui baietel de un an si sapte luni

[Sursa foto: Instagram]

Cum ți-ai creionat viața după "Bravo, ai stil!". Din cât am reușit să te urmărim, ai fost ca un carusel de emoții, de trăiri, de schimbări. Care a fost momentul definitoriu care ți-a schimbat viața?

Adela Tecuceanu: "Pe lângă faptul că sunt mama lui Dima și chiar daca pe profilul meu de pe Instagram nu am mai fost activă, mă ocup de de promovarea unui spital privat de chirurgie estetică din Craiova și al unui cabinet de medicină dentară, iar acum sunt hotărâtă să fac asta și pentru mine și sunt hotărâtă să ajung acolo unde îmi este locul.

Cu siguranță Bravo, ai stil! a fost o rampă de lansare, nu mă așteptam să am acel boom de imagine. Niciodată nu am fost conștientă de atuurile mele chiar daca de mică m-am simțit cumva extrem de specială și în multe momente care s-au desfășurat în emsiune, cred că le-am repetat cumva inconștient cu mult timp înainte de a ajunge în acel context favorabil, dar un moment pe care l-am speculat cu mult timp înainte și am simțit că urma să vina, cum simt că va veni și acum cu un upgrade de "femme fatale", cred că va fi ceva mai grandios. Iar un alt moment a fost nașterea lui Dima când am ales conștient să renunț la tot ce îmi oferise Bucurestiul și experiență și să vin în orașul natal și să reiau job-ul de la radio pentru că în continuare lucrez la radio și să mă hotărăsc să îmi fac o familie și să am un copil. 

Adela Tecuceanu, primele dezvaluiri in calitate de mama singuraA

Adela tecuceanu, dezvaluiri despre familie, cariera si pasiuni

[Sursa foto: Instagram]

Un alt moment definitoriu a fost când am hotărât să mă desprind de ce înseamnă familie tradițională, să iau viața în piept ca o femeie singură cu un copil, mamă singură, o etichetă destul de des stigmatizată așa și să fiu eu până la capăt și să înțeleg că indiferent ce am fost învățați de mici sau cum am perceput noi viața în prezent, daca ne găsim în prezent într-o situație unde nu mai putem să evoluam ca indivizi unde nu ne mai putem încarca bateriile de acolo și doar ne consumă și nu ne mai lasă să fim noi și devenim propriul compromis în propria viață. Toate acestea influențează dezvoltarea și evoluția propriului copil și acesta a fost ultima treaptă pe care a trebuit să urc pentru a fi eu și a-mi găsi puterea din mine."

Care mai este relația ta cu moda, cu pasiunea pentru styling, cu hainele. Ai ajuns la o maturitate stilistică și definitorie în acest sens. Cum vezi lucrurile? Ce ți-ar plăcea să faci în acest domeniu pe care îl stăpânești aproape organic, înnăscut, dovadă stand și imaginile pe care le postezi

Adela Tecuceanu: "Relația mea cu moda este printre puținele mele relații într-adevăr pe viață, ne-am căsătorit. Eu m-am născut căsătorită cu moda și suntem într-o relație deloc complicată, e printre puținele relații de acest gen din viața mea. Eu sunt o extensie a ei și ea o extensie a mea daca ar fi să personificăm puțin asta. Eu consider că stilul nu este ceva cu care să epatezi în vreun fel. Nu îmi plac lucrurile forțate. Având în vedere contextul actual, daca ar fi să mă definesc stilistic, sunt un pic mai cuminte, mai rasată. Asta fiind și contextele în care mă găsesc în viața de zi cu zi, asta că nu mai este cazul să fiu flamboianta pentru că și acest tip de a fi excentric își are locul în contextele lui. Acum, dat fiindcă sunt o mamă, am trei job-uri, da, sunt și în online activă, sunt influencer, da, nu sunt genul care să epateze într-o manieră sau alta doar de dragul de a capta atenția.

Adela Tecuceanu despre fiul ei, Dima

Adela Tecuceanu de la moda la radio

[Sursa foto: Instagram]

Mi-ar placea să colaborez cu o revistă de fashion, să scriu pe aceasta temă, am și încercat. Am scos și o colecție care a avut succes, însă am rămas însărcinată și am pus pe hold totul pentru că am vrut pe deplin să mă bucur de acest moment și ce înseamnă pentru mine și poate voi mai face ceva deși cred că e foarte greu când ai foarte multe talente, cred că este greu să găsești o linie pe care să mergi. Ai foarte multe idei și așa este în mintea mea și toate au prins, însă m-au aglomerat. Mi-a venit altă idee și m-am apucat de ea. Nu stiu ce se va întâmpla cu fashion-ul, dar voi ajunge acolo unde am mai fost, doar că de data asta mai sus."

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Iubita lui Culiță Sterp a intrat în panică, după ce artistul a dispărut timp de două zile de acasă, fără să dea niciun semn de viață. Ce a făcut cântărețul în tot acest timp

ANPC răspunde după ce Blue Air a făcut plângere penală la Parchetul General: Au păcălit cu bună știință câteva sute de mii de pasageri

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Iubita lui Culiță Sterp a vorbit despre relația pe care o are cu familia artistului. Tânăra a spus cum se înțelege, de fapt, cu mama Geta

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies