Raluca Bădulescu iubește din nou! Cine este și cum arată noul ei iubit: „Da, pot spune că sunt îndrăgostită”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 04 aug 2022, 15:42

Raluca Bădulescu iubește din nou! Cine este și cum arată noul ei iubit

Sursa: Instagram: raluca.badulescu

Raluca Bădulescu iubește din nou. Jurata de la Kanal D a trecut peste divorțul de bărbatul care i-a fost alături timp de 15 ani și, acum, a găsit tot ceea ce avea nevoie în brațele unui altă bărbat.

Raluca Bădulescu iubește din nou. Aceasta nu a vrut să stea prea mult

singură și, după ce și-a revenit în urma divorțului, a decis să mai dea o șansă iubirii, motiv pentru care, acum, jurata este implicată într-o nouă relație.

Raluca Bădulescu iubește din nou

Citeste si: Cine este viitorul soț al lui Sensy: "A avut mai multe propuneri și avansuri din partea bărbaților decât am avut eu din partea femeilor"

Raluca Bădulescu a recunoscut că este într-o nouă relație. La scurt timp după ce a divorțat, jurata de la „Bravo, ai stil!” a dezvăluit că iubește din nou și este mai fericită ca niciodată alături de noul ei partener.

După 15 ani, Raluca Bădulescu și Florin Stamin au decis să meargă pe drumuri separate, însă aceasta a decis să nu se lase afectată de despărțire.

Cu toate acestea, jurata și-a dat frâu liber sentimentelor și iubește din nou.

„E o perioadă intensă a vieții mele de care mă bucur din plin. Da, pot spune că sunt îndrăgostită”, a spus Raluca Bădulescu pentru wowbiz.ro. Bărbatul lângă care Raluca Bădulescu și-a găsit liniștea se numește Rareș și este medic.

Citeste si: Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, idei de ținute la prețuri accesibile. Cum să te îmbraci vara asta cu stil și cu bani puțini, la Dimineața cu noi, 13 iulie 2022

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Raluca Bădulescu a slăbit foarte mult și se simte foarte bine în pielea ei

Raluca Bădulescu a reușit să aibă silueta pe care și-a dorit-o mereu. Jurata de la Kanal D și-a atins obiectivu l și este atât de mândră și de fericită de aceasă reușită, încât nu pleacă urechea la ceea ce se spune în jurul ei.

Multe persoane au criticat-o din nou, de data aceasta spunând că este prea slabă. Cu toate acestea, Raluca se bucură de noua ei siluetă pe care o pune în valoare așa cum știe ea cel mai bine.

„Sunt șefa la tot, toate operațiile din lumea astea le-aș vrea. Chestiunea este următoarea, trebuie să te tina căpăul. Anul acesta trebuia să fac rebustajul. Acum trebuie să le rearanjez, am slăbit mult și am zis că trebuie să le fac puțin mai mici.

Care este cea mai mare frică a Ralucăi Bădulescu? Vedeta a făcut o mărturisire emoționantă: „Mă doare îngrozitor, de lucrul ăsta îmi e cel mai frică!”

Citeste si: Exclusiv! De ce niciodată Raluca Badulescu nu șterge de pe social media comentariile răutăcioase! Ce face vedeta atunci când primește un astfel de mesaj

În urma covidului, căci am reușit să fac varianta aia mai complicata. Le multuesc celor de la Matei Balș că sunt forță nucleara. După ce am ieșit din Balș, eram mai sănătoasă. Ia uite-o pe mumie, m-au asasinat pe social media. Schelet ambulant, a murit, e în cosciug, din astea...dezgropați-o pe mă-să mare. Eu sunt fericita să fiu așa slaba. Eu sunt mulțumită, mi-am atins idealul în viață. Daca sunt slaba, sunt și tânără. Am 46 de kg, când speram asta?!

Pe vremuri, aveam 120 și ceva. Am 1,70 m. Nu m-a dezgropat nimeni, sunt vie.  Se întâmplă și momente când mănânc. De gătit eu nu gătesc, nu-mi place, îmi plac la nebunie preparatele, dar le face mama … este artist intergalactic, și daca avem norocul și binecuvântarea unor mâini artistice, de ce să stric eu, Doamne-fereste”, ne-a spus Raluca Bădulescu.