Cum se înțelege, de fapt, Raluca Bădulescu cu fiul ei, Alex! Ce a făcut într-o noapte când vedetei i s-a făcut rău

Author: Alice Popescu
Actualizat: 27 iun 2022, 11:35

Ce relatie are Raluca Badulescu cu fiul ei, Alex

Sursa: Instagram

Raluca Badulescu trece prin momente mai putin placute de cand a anuntat separarea de sotul ei, Florin Stamin.

Raluca Badulescu este mai în verva că niciodată și nu lasă să îi scape vreo petrecere cu ștaif unde este văzută cu gura până la urechi alaturi de buni prieteni, însă a recunoscut că în sufletul ei alta este situația. Cu lacrimi în ochi, Raluca Badulescu a vorbit despre cel care i-a fost soț atâția ani și a făcut-o la superlativ neavand niciun cusur în ce privește viață lor conjugala.

Recent, vedeta a facut cateva declaratii despre faptul ca observa ca tot mai multi internauti ii trimit mesaje rautacioase pe retelele de socializare din cauza faptului ca a slabit foarte mult, insa Raluca nu pune la suflet si chiar se amuza. Intr-o declaratie exclusiva pentru kanald.ro, vedeta a spus ca:" Nici puii de căței nu sunt preferați de toată lumea, acum să mă ierte Dumnezeu, nu are cum să ma placă toată lumea.

De unde rezultă că nu știu dacă sunt eu această războinică a luminii care voi fi în stare să schimb lumea, să mă placă toți și să zică „Vai, bravo! Ești splendidă, ești superbă, ne-am uitat la tine ca la un soare, bine că ai deschis tu gura azi că ne-ai înseninat ziua.” Rezumand, sunt omul dialogului, dar sunt, de asemenea, realista si imi dau seama ca e firesc ca oamenii sa isi exprime parerile.
Sunt pentru mesaje civilizate, orice poate fi clarificat daca ne respectam unii pe ceilalti si transmitem mesajele in consecinta."

Citeste si: Raluca Bădulescu a spus cate kilograme a ajuns să cântărească: "Când vreodată speram la așa ceva!"

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Raluca Badulescu, despre relatia cu fiul ei, Alex 

Eu, repet, sunt prietena cu Florin, îmi este aproape. Stiu că îmi vă fi aproape toată viața, iar eu îl iubesc că pe ochii din cap, dar e o situație complicata. Eu sunt ceea ce sunt azi datorita lui Florin. Când ne-am cunoscut, eram într-o perioada agitata, m-a adunat. Eu sunt Balanță, dar nu sunt echilibrata, sunt la extreme.

Ori dansam, ori plângem, nu am cale de mijloc. Nu îmi iese. A știut să aibă grija de mine. Eu sunt datorita lui. Simțeam să spun lucrurile astea...Este familia mea. Nu stiu cum o să fie de acum înainte, e daragostea vieții mele, a declarat Raluca pentru emisiunea online F ită cu Adita.

Insa, una din cele mai speciale legaturi despre care juratul Bravo, ai stil! Celebrities vorbeste cu emotii este cea cu fiul ei si al lui Vali Punga, Alex.

Baiatul este sufletul si mandria Ralucai si recunoaste ca parintii ei au avut un rol important in cresterea lui.

"Îl ador cel mai mult pe lumea asta. În afara că e Soarele meu, este prietenul meu cel mai bun. Are 20 de ani. E mai înțelept decât mine. Copilul asta e mai deștept decât mine. Eu îl ascult de multe ori când îmi spune ceva. Îl văd cât este de responsabil și văd că vrea să facă chestii. A, că îi place că lui maica-să să se distreze, să iasă, ce naște din pisica șoareci mănâncă. Însă, merge foarte bine la scoală, este foarte determinat. Are toate calitățile. Se mai întâmplă că Florin să fie plecat de acasă și venea și la 3 noaptea când îmi mai era rău. Are atâta grija de mine, este atât de bun și deștept. Nu stiu ce am făcut să merit asemena băiat. E meritul părinților mei. I-am făcut poftele mereu. Noi am fost părinți de weekend", a declarat Raluca Badulescu pentru F ită cu Adita